Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEACanon har solgt over 2.300 imagePress V-printere i EMEA, hvor alle modeller nu er Fogra-certificerede. Her er det V900-printeren.

Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget

imagePress V1350 og V900-serien er nu blevet certificeret af Fogra 1). Begge printere blev tildelt den højeste 'Print Quality Class', og fik karakteren 'A' for farvenøjagtighed og -nøjagtighed.

Det skriver Canon i en Pressemeddelelse.

Heri hedder det videre at Fogra konstaterede, at ensartetheden, opløsningen og artefakterne opfyldte deres standarder, og dette gælder også for både Canon PRISMAsync-serveren og Fiery imagePress-servere.

imagePress V900-serien leverer på printkvalitet og fleksibilitet
Med over 1.600 installationer i EMEA viser imagePress V900-serien sig at være et populært valg, takket være det omfattende udvalg af applikationer, som man kan printe med én kompakt printer.

imagePress V900-serien fås i tre forskellige modeller – V900, V800 og V700 – med en maksimal A4-printhastighed på henholdsvis 90 sider/min., 80 sider/min. og 70 sider/min.

Printerne er designet til dynamiske produktionsmiljøer, og de tilbyder ensartethed, høj kvalitet, alsidighed og muligheden for at vælge et stort udvalg af forskellige medier.

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePress V700 i sommeren 2023 for at udvide sit udbud af personaliserede gavekort. Dann Grønhøj, COO hos Huuray, kommenterer:

- Interessen i fysiske gavekort er øget, og for at imødekomme den voksende efterspørgsel behøvede vi en printer, der kunne håndtere en stigende volumen af job.

Den danske virksomhed, Huuray, investerede i en imagePress V700 i sommeren 2023. 

- Tidligere kunne vi bare printe 15 gavekort ad gangen, og der var mange manuelle processer og meget ineffektivitet under produktionen.

Han fortsætter:

- Vi kan allerede se, at denne teknologiinvestering har bidraget markant til vores vækst. Allerede efter to måneder, hvor vi implementerede den nye printer, kunne vi levere gavekort til en voksende kundebase – noget, som vi ikke kunne opnå med vores gamle printer.

- Vi er særligt imponerede over imagePress V700's printhastighed, eftersom den printer væsentligt hurtigere end vores gamle printer, så vi sparer en masse tid. Vi er også glade for kvaliteten og den høje opløsning, hvilket giver en bedre finish på vores gavekort på et større udvalg af medier.

Den familieejede, italienske printleverandør, Tipografia Carnicella, genkender også fordelene ved seriens kvalitet og fleksibilitet.

Andrea Carnicella, ejer af Tipografia Carnicella, fortæller:

- Vi investerede i en imagePress V900, fordi den garanterer enestående printkvalitet og nøjagtighed, samt større produktionseffektivitet med meget lille nedetid.

- En vigtig faktor i vores beslutning var printerens evne til at printe på en lang række medier, hvor man opnår en kvalitet, der kan sammenlignes med offset-print.

- Med hjælp fra Canon imagePress V900 vil vi øge vores månedlige produktionsvolumener og drage fordel af dens printhastighed og kvalitet.

- Samtidig kan vi bruge printeren til opgaver, som vi normalt ville outsource eller fremstille dem på en af vores offset-printere.

Et gennemprøvet valg for høj produktivitet
Flagskibet imagePress V1350 leverer høj produktivitet og en printhastighed på op til 135 A4-sider/min., og siden dens lancering i 2023 er der blevet installeret 120 printere i EMEA.

imagePress V1350 er designet med henblik på produktionen af high-volume, højkvalitets-printapplikationer som brochurer, foldere, større mailkampagner og endda personaliserede emballager.

Canons imagePress V1350.

Den italienske printleverandør, E. Lui Tipografia, er en af aktørerne i print- og forlagsbranchen og har længe været på udkig efter en printer, der kan garantere stabilitet og produktivitet.

Enrico Lui, ejer af E. Lui Tipografia, kommenterer:

- I modsætning til fuldt udviklede printteknologier findes der stadigvæk meget plads til teknologisk vækst inden for digitalt farveprint.

- Efter vores mening er Canon dét brand, som investerer mest i denne vækst, og de lancerer store opgraderinger ved hver printergeneration. Siden vores første tests har imagePress V1350 taget et stort spring fra den tidligere serie.

Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager hos Canon Danmark fortæller:

- Siden lanceringen af disse tilføjelser til imagePress V-serien har vi oplevet stor interesse i teknologien, printernes alsidighed, og den vækst, som den samlede imagePress V-serie og vores brede arkprinterportefølje tilbyder vores kunder.

- Serien bygger på effektive og gennemprøvede, patenterede teknologier, så vores kunder kan arbejde bedre, hurtigere og med muligheden for at tilbyde deres kunder flere højkvalitets-printprodukter.

- Vi er begejstrede over at have hele vores imagePress V-serie Fogra-certificeret, og vi er ikke i tvivl om, at kommercielle og in-house-printvirksomheder – såvel som de brands og marketingafdelinger, de servicerer – kan drage fordel af tydeligt definerede standarder og den godkendelse, denne certificering giver.

Man kan opleve imagePress V-serien og andre Fogra-certificerede Canon-printere live på drupa 2024 på Canons stand i Hall 8a. drupa 2024 bliver afholdt i Düsseldorf fra den 28. maj til 7. juni. 

-hawin

1) Fogra er et meget anerkendt, almennyttig, videnskabeligt forskningsinstitut for print- og mediebrancher. Instituttet er beliggende i Tyskland og gennemfører grundige undersøgelser, som giver en uafhængig kvalitetsstandard, så både fabrikanter og printvirksomheden kan evaluere deres printeres og produktionsprocessers evner på en objektiv måde.

 

26/3 2024
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter
  • Canon bygger videre på salgssucces

    Canon bygger videre på salgssucces

    tryk-og-print ›varioPRINT 6000-serie TITAN har siden lanceringen i 2017 solgt mere end 1000 stk. til markedet for sort/hvid produktionsprint på ark. Nu lancerer Canon opdateringer til serien på drupa 2024