Canon modtager tre keypoint intelligence Awards

Canon modtager tre keypoint intelligence Awards

Keypoint Intelligence anerkender de fremskridt, som Canon har gjort inden for produktionsprint, med annonceringen af BLI Outstanding Innovation Awards in Production Print for tre Canon-produkter: inkjet-arkprinterne i varioPRINT iX-serien, ProStream 1800 inkjet-rulleprinteren og flatbed-printerne i Arizona 2300-serien

Samtlige vindere af disse priser "har teknologier, der forbedrer output-kvaliteten, øger produktiviteten og optimerer workflows. De bidrager positivt til bæredygtigheden og videreudvikler deres respektive produktsegmenter på en meningsfuld måde."

Vejen til priserne gik gennem et ekspertpanel, der vurderede en lang række produkter. Panelet har mange års erfaring med produktionsprintprodukter og med at analysere markedstrends.

Produkterne blev bedømt ud fra tre vigtige parametre: hvor banebrydende eller unik produktinnovationen er, dens potentielle indvirkning på dets markedssegment og den forventede tilgængelighed på markedet.

Keypoint Intelligence fremhævede, at varioPRINT iX-serien excellerer i kvalitet, produktivitet, mediealsidighed og fleksibilitet, og at den er "den første ægte inkjet-arkprinter, der kan håndtere både coatede og ikke-coatede medier i forskellige formater og vægt".

Printerens maksimale hastighed på 320 A4-sider/min. og månedlige volumener på op til 10 millioner sider blev anerkendt for at være "den mest imponerende i klassen".

varioPRINT iX-serien blev lanceret i april 2020, og hidtil er der allerede blevet bestilt 40 printere verden over. Den hollandske printvirksomhed Kampert-Nauta var den allerførste kunde i verden, der installerede en varioPRINT iX3200. Richard Kampert, administrerende direktør, kommenterer:

- I de seneste år har vi talt med Canon om at investere i inkjet. De vigtigste diskussionsemner var kvalitet, produktivitet og medievalg. Med varioPRINT iX3200 leverer Canon virkelig på alle disse punkter. Printeren kombinerer høj produktivitet og høj kvalitet, der kan sammenlignes med offset, med muligheden for at printe på kraftigere medier. Dette er en gylden kombination. Med iX-printeren vil vi fremstille lykønskningskort, visitkort, flyers, foldere og brochurer. Alt sammen i små oplag. Det er der, hvor vores fremtidige vækst ligger.

ProStream 1800 udmærker sig ved at være "en imponerende udvikling i dens klasse", med evnen til at opnå offset-printkvalitet på standard coatede medier ved højere hastigheder op til 133 m/min. Printerens lufttørringssystem og Canons højtydende Inline Quality Control-kamerasystem blev også nævnt som "andre innovationer", der bidrager til ProStreams høje printkvalitet.

Inden dens lancering i august 2020 var det italienske bogtrykkeri Grafica Veneta den første beta-kunde til at afprøve ProStream 1800, efter at de opgraderede fra ProStream 1000, som blev installeret i 2017. Dr. Mauro Fontanari, administrerende direktør, udtaler:

- I mange år var vi på udkig efter en digital produktionsløsning, men vi var aldrig tilfredse med den kvalitet, som fandtes på markedet. Med ProStream har vi fundet en maskine, hvormed vi kan fremstille et slutprodukt, med de samme medier og i samme kvalitet som offset. Siden installationen af ProStream 1800 kan vi producere 50 % mere, hvilket betyder, at vi kan være meget mere fleksible og levere flere ordrer inden for samme tid.

Arizona 2300, som blev lanceret den 1. september i år, blev hædret for sin banebrydende Arizona FLOW-teknologi. Ved hjælp af en luftstrømssugningsteknik, der kombinerer et zonefrit, multi-origin bord-layout med brugervenlige, pneumatiske registreringsben, holdes mediet bedre på plads på bordet.

Med denne teknologi behøver operatører ikke maske bordet op eller tape mediet, hvilket giver hurtigere og ubesværede skift mellem job og kortere opsætningstider.

Jens Filipsson, ejer af Wiking Screen & Reklam, kommenterer:

- Vores daglige udfordringer med at reducere vores gennemløbstider er blevet løst, siden vi installerede Arizona 2300. Den tilbyder hurtigt output og forbedret kvalitet. Arizona-printeren er yderst vigtig for vores virksomheds succes, og med denne flatbed-printer kan vi gøre vores kunders idéer til virkelighed. Vi valgte Canon på grund af deres kvalitet og værdier, hvilket afspejles tydeligt i Arizona 2300.

Hos Canon er man da også rigtig glade for priserne.

- Vi er ekstremt stolte over, at disse tre printere er blevet anerkendt af Keypoint Intelligence BLI Awards. Hos Canon står R&D højt på vores prioriteringsliste, så vi kan opfylde vores løfte over vores kunder om ikke at gå på kompromis med innovation, kvalitet, produktivitet og alsidighed. Den feedback, vi har fået fra vores kunder om vores produktionsprintløsninger, har været fremragende. Vi har givet vores kunder mulighed for at forbedre produktionseffektiviteten, udvide deres applikationsmuligheder og skabe vækst, siger Hans Dalmeijer, Product Marketing Manager, Canon Production Printing Product.

-hawin

6/11 2020
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter