Succesfuld drupamesse for Kongsberg

Succesfuld drupamesse for Kongsberg

Prisvinder, indfriede målsætninger og kø ved demonstrationerne på standen gør årets drupamesse til en mindeværdig begivenhed for Kongsberg

Kongsberg Precision Cutting Systems (Kongsberg PCS) fejrer at en "enormt succesfuld" drupa-messe er overstået.

Virksomheden sprængte sine salgs- og leads-mål, var vært for en række publikumsvenlige demoer på sin stand og vandt en pris for sit nye skæresystem.

- Det var vores første drupa som selvstændig virksomhed, og jeg er glad for, at vi var i sync med, hvad de besøgende ledte efter på messen, siger Stuart Fox, President & CEO for Kongsberg PCS.

Han kommer ind på at standdesignet gjorde det muligt at vise den kreativitet, der kan opnås ved hjælp af Kongsbergs egne skæreborde og værktøjer, mens han er overvældet af at demoerne tiltrak et stort publikum i løbet af de 11 dage.

- Ikke alene afslørede vi vores allernyeste Feeder & Stacker, fremviste MultiCam Apex3R, som allerede har taget USA med storm, og gav et smugkig på vores nye syv-aksede Robotic Material Handler. Vi gav også de besøgende deres første chance for at se Kongsberg Ultimate tæt på og i aktion.

Den globale debut af Kongsberg Ultimate viste sig at være et stort trækplaster på messen i Düsseldorf, hvor der var daglige demonstrationer.

Her kunne man ved selvsyn forvisse sig om maskinens acceleration, skærehastighed og finishkvalitet samt dens innovative sikkerhedsfunktioner og brugervenlige styresystem.

De første Ultimate-demoer på messen havde allerede vist sig at være et hit blandt drupa-besøgende de første par dage.

Og antallet steg yderligere, efter at den vandt prisen for "Bedste bredformat-skæreløsning" ved EDP-prisuddelingen den anden aften, tilføjer Stuart Fox.

Virksomheden brugte da også drupa til at fremhæve Kongsberg Ultimates produktivitetsniiveau, præcision og sikkerhed.

- Vi er begejstrede for, at vi på baggrund af disse demonstrationer og meget positive møder med potentielle kunder har overgået alle vores mål for salg af Ultimate-systemet, opsummerer Stuart Fox.

Han kommer ind på, at salgssuccesen også omfatter udvalget af skære- og automatiseringsløsninger, som virksomheden fremviste på messen.

- Da drupa var den første mulighed for mange til at se MultiCam Apex3R CNC-fræseren, og da det også var det sted, vi valgte til at afsløre vores seneste version af den automatiserede Feeder & Stacker, var vi glade for at kunne demonstrere mangfoldigheden i vores bord- og værktøjsudbud og vise, hvordan man med Kongsberg Precision Cutting Systems virkelig kan skære alt, tilføjer han.

Standen i sig selv var også et stort trækplaster. Konstruktion blev lavet af 245 individuelle stykker Re-board, som alle blev skåret på et Kongsberg-skærebord på mindre end 12 timer .

- Vi havde sat os nogle seriøst udfordrende mål for at sikre, at vi maksimerede vores deltagelse på drupa.

- Efter 11 dage, hvor vi sprængte vores målsætninger for leads, overgik alle forventninger med hensyn til salg og kom hjem med en toppris for vores seneste innovation, kan vi kun betragte vores deltagelse på drupa 2024 som en stor succes, siger han.

-hawin

24/6 2024
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet
  • Øget fleksibilitet i kombinerede inspektionssystemer

    Øget fleksibilitet i kombinerede inspektionssystemer

    maskiner ›Mettler Toledo har udvidet sin portefølje af kombineret inspektion med lanceringen af de nye CM-kontrolvejning og metaldetektion og CX-kontrolvejning og røntgen-systemer
  •  Konkursramte Sealing System opkøbt af BILA Group

    Konkursramte Sealing System opkøbt af BILA Group

    maskiner ›Automatiseringsvirksomheden BILA overtager den overvejende del af Grindstedvirksomheden, og sikrer dermed den fortsatte produktion af Sealing Systems pakke- og palleteringsanlæg og 120 arbejdspladser. Ny direktør er fundet
  • AVK International vinder Automatiseringsprisen 2024

    AVK International vinder Automatiseringsprisen 2024

    maskiner ›Det er 30 år siden, familievirksomheden i Galten købte sin første robot. Nu har producenten af drikkevandsventiler modtaget det danske robotnetværk, DIRAs automatiseringspris for sin "Ferrari"-robotløsning, der er udviklet sammen med Kilde Automation. Se video om vinderløsningen:
  • AI-baseret kvalitetskontrol i farver fra SICK

    AI-baseret kvalitetskontrol i farver fra SICK

    maskiner ›Inspector83x er udviklet til let og ukompliceret kontrol, fejlfinding og sortering - selv for amatører, lover producenten af sensorløsninger. Det nye 2-farvekamera bliver præsenteret på Foodtech i næste måned
  • Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    maskiner ›Virksomheden har etableret sig i Kastrup og tilbyder en bred vifte af intelligente robotter, der er designet til at samarbejde med mennesker på tværs af brancher fra produktion og lagre til renrum