Ny servicechef hos Nemco

Ny servicechef hos Nemco

Claus Skræm er startet i virksomheden, der er eksklusiv nordisk leverandør for førende internationale producenter af udstyr til fødevareindustrien. Her skal han udbygge og sikre Nemcos service i hele Norden

Claus Skræm er 42 år og uddannet el-installatør. Forud for ansættelsen hos Nemco har han bl.a. arbejdet som projektleder hos 2M El-Installation A/S og som henholdsvis installation manager og operations manager hos Gilbarco Veeder-Root. I den sidstnævnte funktion havde Claus Skræm ansvaret for alle kørende teknikere i Danmark og for den dertil hørende funktionærstab.

- Tidligere har jeg også arbejdet inden for byggeri og anlæg, lige som jeg har en baggrund fra Forsvaret, hvor jeg bl.a. har været udsendt til Eritrea og Irak. Så jeg har prøvet en del, men jobbet hos Nemco er mit første inden for fødevarebranchen. Det betyder, at jeg i forbindelse med kvalitet og optimering kan se med nye og friske øjne på de mange traditioner, som præger både Nemco og branchen som sådan, siger Claus Skræm.

Den nye servicechef er efter eget udsagn blevet 'supergodt' modtaget af både kolleger og kunder.

- Nemco har et virkelig velfungerende serviceteam med dygtige folk, som det er en fornøjelse at arbejde sammen med, siger Claus Skræm.

Privat er Claus Skræm gift, og han har to døtre på 10 og 12 år. I fritiden er han bl.a. i gang med en diplomuddannelse i ledelse på DTU.

-lipe

25/8 2020
  • Bryggere og vinmagere - foren jer

    Bryggere og vinmagere - foren jer

    maskiner ›‘Hvad der passer sammen - fermenterer sammen’. Det er sloganet for den del af drikkevaremessen BrauBeviale, som følger op på, at det øgede fokus på vinindustrien var en klar succes på sidste års messe
  • AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    maskiner ›Ishida lancerer Sentinel 5.0 - en AI-drevet software til fjernovervågning og -rapportering. Den skal hjælpe fødevareproducenter og -fremstillere med at sikre maksimal kapacitet, ydeevne, effektivitet og værdi på produktionslinjerne
  • Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    maskiner ›Den danske producent af kollaborative robotter har udviklet et nyt brugervenligt hardware- og software-værktøjssæt, der kan bruges til at bygge nye applikationer, fremskynde forskning og gøre det hurtigere at bringe AI-produkter på markedet
  • Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    maskiner ›BEUMER Group har udviklet en innovativ AutoDrop-funktion til automatisk aflæsning af poserne i virksomhedens BG Pouch System. Den nye teknologi kan strømline og reducere pladsen i produktionen og muliggøre zero-touch i hele håndteringsprocessen
  • ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    maskiner ›Mettler-Toledo Product Inspection lancerer nu af ProdX 2.7, som den seneste opdatering af virksomhedens datastyringssoftware til fødevareproduktion. Den nye version leverer forbedret enhedsstyring, driftseffektivitet og forbedret dataindsigt for at optimere produktionslinjer og indsatser for bæredygtighed
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet