Glæde og stolthed i ACT Logimark Danmark A/S
De 51 nye blækstråleprintere forventes installeret i løbet af november måned.

Glæde og stolthed i ACT Logimark Danmark A/S

Den danske afdeling af den skandinaviske ACT Gruppen gør det godt for tiden

PRINTERE Det er en smilende adm. direktør for ACT Logimark Danmark A/S, Dina Jensen, som vi møder i Jelling fredag 2. oktober. Dina Jensen fortæller, at hun netop har modtaget 51 nye blækstråleprintere, som snart skal installeres i to afdelinger i en af Danmarks største virksomheder.

Den danske afdeling af den skandinaviske ACT Gruppen gør det godt for tiden. En af grundene til dette er godt solidt salgsarbejde, kombineret med et ønske fra kunderne om kombinationen mellem hardware og software – noget som ACT Logimark Danmark A/S løser via deres egen IT- udviklingsafdeling, som fysisk ligger placeret i Oslo.

Videre fortæller Dina Jensen, at kontrakter med store danske industrivirksomheder i løbet af det sidste år, giver en tryghed for andre lignende virksomheder, og at ACT Logimark Danmark A/S således befinder sig i en opadgående positiv spiral.

Salgschef Jonas Dybdal fortæller yderligere, at ACT Logimark Danmark A/S glæder sig over den positive udvikling, og ser frem til en spændende og travl tid. ”Vi er glade og stolte over den tillid, som endnu en stor dansk virksomhed har vist os, ved at vælge ACT Logimark Danmark A/S, som deres fremtidige samarbejdspartner”

-jk

9/10 2015