Skræddersyet emballageløsning til online vinsalg

Skræddersyet emballageløsning til online vinsalg

Smurfit Kappa har designet en multikasse til virksomheder, som oplever et øget netsalg af vin. Løsningen har Amazons 'Frustration-Free Packaging (FFP) certificering, som er verdens første generiske emballageløsning, der kan imødekomme behovet for forskellige antal og vinflasketyper

Branchen for onlinesalg af vin har oplevet en betydelig stigning i salget siden begyndelsen af pandemien i 2020. Online salg af vin er blevet udråbt som den næste store forbrugertrend af markedsundersøgelsesfirmaet Euromonitor, der rapporterer en stigning på 52% i online vinsalg mellem 2019 og 2021.

Smurfit Kappas nye multikasse til vin består af et slankt design bestående af en ydre kasse med indlæg, og er robust nok til at nå ud til modtageren i perfekt stand, uanset hvor kompleks forsyningskæden er.

Amazons FFP-program blev introduceret for at reducere overemballering, forbedre brugeroplevelsen og forstærke bæredygtigheden. Amazon giver sælgere et strengt sæt emballageretningslinjer, som de skal opfylde, før de kan anføre deres produkter.

Vice President of Innovation and Development hos Smurfit Kappa, Arco Berkenbosch, siger:

-Vi er glade for at samarbejde med Amazon om at levere endnu en præcertificeret Frustration Free emballageløsning. Vi har brugt vores 15+ års e-handelserfaring til at designe denne løsning til branchen for online vinhandel direkte til forbrugeren, som fortsætter med at vokse i et fænomenalt tempo. Vores 100% genanvendelige nye kasse vil gøre det muligt for virksomheder, der sælger vin gennem Amazon Marketplace for at få deres produkter hurtigere ud til forbrugeren, og Speed to Market er en vigtig differentiator verden i dag.

-lipe

24/11 2022