Digitale skilte hjælper med at skabe overblik over mødelokaler

Digitale skilte hjælper med at skabe overblik over mødelokaler

Kombinationen af en gennemgribende vækst, nye lokaler og et boom i antallet af medarbejdere, sætter større krav til løsninger, der skaber overblik. Derfor har Konsolidator investeret i digitale mødelokaleskilte fra Delfi Technologies

Siden Konsolidators etablering i 2016, er det kun gået fremad med at opfylde virksomhedens mission om at skabe standardiseret og automatiseret software til konsolidering, hvorigennem man hurtigt kan sikre nøjagtige tal og få bugt med de udfordringer, der er i forbindelse med finansiel konsolidering i Excel.

En vellykket mission, der har bidraget til en vækst på mellem 40-70 procent hvert år, hvilket blandt andet kan mærkes på medarbejderstaben. Her er man gået fra 5 til 35 medarbejdere på fire år – og det var med til at skabe nogle nye udfordringer i forhold til plads og overblik.

For at få mere plads til softwarevirksomhedes vækst og ambitioner, flyttede man i 2021 derfor ind i det store kontorfællesskab på Vandtårnsvej 83 i Søborg.

Det nye kontor på 2. sal er indrettet til kreative sjæle med åbne kontorfællesskaber, sociale møbelarrangementer og en ekstraordinær udsigt over samtlige virksomheder i hele kontorfællesskabet.

Mødelokaler hjælper med den daglige planlægning
Da Konsolidator i dag har kunder på tværs af Europa, USA og Sydøstasien, er der et stort antal onlinemøder, som kræver koncentration og fuld opmærksomhed. Derfor anvender man hyppigt seks mødelokaler i forskellige størrelser til en lang række formål.

Det stod hurtigt klart for den voksende virksomhed, at man var nødt til at finde en løsning for at holde styr på de forskellige mødelokaler, og samtidig have muligheden for at synliggøre de forskellige lokalebookninger direkte på indgangen til lokalerne for, at undgå de problematikker og forvirringer, der ellers opstod i hverdagen.

Efter en større søgning efter den rette skilteløsning faldt valget på Delfi Technologies’ digitale møderumsskilte.

- Før vi fik de digitale møderumsskilte, var der intet overblik eller tidsstyring af vores mødelokaler. Der var ofte forvirringer omkring hvilke lokaler, der var optaget, dobbeltbookninger og andre problematikker som vi er helt ude over nu, forklarer Jette Thelin, der er Head of Strategic Partnerships hos Konsolidator.

Digitale skilte - med integration direkte til Outlook kalender
De digitale skilte fra Delfi Technologies blev let og hurtigt integreret med virksomhedens Outlook kalender således at medarbejderne nu kan booke sig ind i lokalerne direkte fra deres kalender i Outlook.

Samtidig kan de nu også se en oversigt over lokalernes ledige tidspunkter direkte fra deres arbejdsstation.

De digitale skilte er trådløse og drives af et knapcellebatteri med en batterilevetid på ca. 5 år før behovet for udskiftning opstår.

Softwaren som styrer de digitale skilte, ligger i skyen og er udviklet af Delfi Technologies. Alt det kræver, er blot en internetforbindelse og en trådløs antenne, der sender opdateringerne ud til samtlige skilte inden for få sekunder.

- Da vi var på udkig efter den rette skilteløsning til vores mødelokaler, var det alfa og omega, at der ikke skulle bores, trækkes kabler og andet i vores fine glasvægge. Her fungerer det perfekt med Delfis trådløse skilte og en simpel montering direkte på glasset, fortæller Jette Thelin.

Mødelokalerne er navngivet efter deres tidligere kontorplaceringer så som ”Kælderen”, ”Tobakken” og den nuværende placering ”Vandtårnet”.

På alle skiltene fremgår disse navne i selve designet – og netop designet af skiltene kan sammensættes lige som man ønsker det.

Der kan vises nuværende møder, hele dagens møder i lokalet, mødeemne, mødeholderens navn og mange andre væsentlige informationer.

Dertil er det også muligt at få en komplet oversigt over alle mødelokaler og tidspunkter på en storskærm i eksempelvis receptionen eller entreen med Delfis Vision 4K storskærmsløsning. Det er både muligt at leje eller købe en løsning som hos Konsolidator fra Delfi Technologies.

-hawin

 

Om Konsolidator

Konsolidator blev grundlagt i 2016 af CFO Claus Finderup Grove, statsautoriseret revisor Jack Skov samt software arkitekt Lars Højer Paaske. Sammen havde de en mission om at skabe et standardiseret og automatiseret software til konsolidering, der kunne få bugt med de udfordringer, der er i forbindelse med finansiel konsolidering i Excel. I dag hjælper Konsolidator CFO’er, økonomichefer og Financial Controllers med at spare tid på konsolideringen, som de i stedet kan bruge på analyser der understøtter strategisk beslutningstagning. Konsolidator blev noteret på Nasdaq First North i 2019, har i dag over 200 kunder på tværs af Europa, USA og Sydøstasien.

Om Delfi Technologies
Delfi Technologies er en europæisk it-virksomhed, der udvikler og sælger stregkodeløsninger i forbindelse med vareregistrering og elektroniske hyldeforkanter - primært til detail-, lager og logistikbranchen, samt sundhedsvæsnet. Delfi Technologies er vokset markant de senere år og råder i dag over 110 medarbejdere med kontorer i Danmark, Sverige, Norge, Tyskland, Italien og Vietnam.

19/10 2022
  • Plastic Change: Nordisk rapport undervurderer plastikforurening

    Plastic Change: Nordisk rapport undervurderer plastikforurening

    andet ›For nylig blev en ny nordisk rapport om verdens plastikforurening præsenteret i forbindelse med FN´s 78. generalforsamling i New York, men rapporten mangler de nødvendige løsninger, mener miljøorganisationen
  • Forbrugere interesseret i CO2-neutral hjemmelevering

    Forbrugere interesseret i CO2-neutral hjemmelevering

    andet ›Descartes Systems Group har udgivet sin nye globale forbrugerrapport. Blandt de norske respondenter er 57 procent interesserede i CO2-neutral hjemmelevering, mens kun 17 procent mener, at det er vigtigt, at leveringerne sker med elkøretøjer
  • Nu kan du pante tæt på genbrugspladsen i Næstved

    Nu kan du pante tæt på genbrugspladsen i Næstved

    andet ›Dansk Retursystem åbner og tester en pantstation ved siden af AffaldPlus’ genbrugsplads i Næstved
  • Affald fra showroom bliver genanvendt

    Affald fra showroom bliver genanvendt

    andet ›Körber Supply Chain i Arden lancerer et nyt initiativ med fokus på genanvendelse af store mængder affald fra deres showroom, der ellers ville være blevet destrueret. I samarbejde med den landsdækkende miljøvirksomhed, Marius Pedersen, vil Körber nu tackle denne udfordring
  • Pop-up emballagemesse stiller skarpt på forbrugerindflydelse

    Pop-up emballagemesse stiller skarpt på forbrugerindflydelse

    andet ›Torsdag den 14. september inviterer Scanpack Pop-up 2023 til engdagssmesse i Göteborg under overskriften: Forbrugernes påvirkning/indflydelse på udviklingen af emballage. Dagen byder på oplæg og debatter om bl.a. hvordan forbrugerne agerer i købsøjeblikket, hvilken rolle, emballagen spiller og hvordan producenter kan opnå kundeloyalitet samtidigt med øgede miljø- og bæredygtighedskrav
  • Skæve, frasorterede grøntsager opgraderes til plantebøffer

    Skæve, frasorterede grøntsager opgraderes til plantebøffer

    andet ›Med lige knap 15 mio. kr. i tilsagn og en gammel, asiatisk fermenteringsteknik vil GUDP-projektet SOLID-PRO give frasorterede grøntsager en ny chance for at blive et eftertragtet og klimavenligt måltid
  • Michael Bayer Thomsen bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder

    Michael Bayer Thomsen bliver ny formand for klimapartnerskabet for produktionsvirksomheder

    andet ›Den nye formand, som er udpeget af regeringen, bliver medlem af Grønt Erhvervsforum, som på vegne af sektoren leverer input og rådgivning til regeringen om den grønne omstilling. Michael Bayer Thomsen, bestyrelsesformand i Letbek og næstformand i Plastindustrien overtager fra CEO i Danfoss, Kim Fausing
  • Lukket plastkredsløb til genanvendelse af plastemballage går på vingerne

    Lukket plastkredsløb til genanvendelse af plastemballage går på vingerne

    andet ›Emirates introducerer i denne måned et nyt tiltag for at håndtere luftfartsselskabets millioner af plastbakker, skåle, emballage til snacks og madvarer m.m. ombord. Fremover vil de mange typer af plastik blive håndteret lokalt og genanvendt til nye skåle, bakker og flasker i stedet for at blive kasseret