Agfa har en række nye muligheder med på Fespa

Agfa har en række nye muligheder med på Fespa

Lak-tryk, hvid blæk og tekstilprint er blandt nyhederne på på messen Fespa Global Print Expo i Berlin i denne uge, når Agfa præsenterer både nye produkter og spektakulære nye muligheder med de nuværende produktlinjer

En af nyhederne gælder Agfas Jeti Tauro H3300 LED-printere, som nu er tilgængelige med lak-udskrivningsfunktion. Agfa lakken gør det ikke alene muligt at udsmykke en del af trykket, men også en 'full flood' løsning der dækker hele trykket. Denne nye teknologi giver mulighed for en større farveskala, og kan printe hele 75 m²/t med lak.

-Jeti Tauro har altid været på forkant med digital printteknologi. Denne nye mulighed giver endelig mulighed for højkvalitets lakprint med ubegrænsede designmuligheder. Agfa højglans lakken er tilgængelig fra nu af siger Philip Van der Auwera, Worldwide Product Manager Sign & Display.

Agfa vil også fremvise den prisvindende Oberon RTR3300 med hvid blæk og evnen til at printe på tynde folier.
Oberon RTR har vist sig at være en pålidelig arbejdshest for mange Agfa-kunder, der udvider deres forretning.

Med de seneste tilføjelser er det blevet en komplet løsning til at printe hvidt på gennemskinnelige medier til vinduesdekorationer mm.

Næste generations tekstilprinter
Tekstiler bliver i stigende grad standard for letanvendelig grafik.
Avinci CX3200 er Agfas 'næste generations tekstilprinter', der gør det muligt at printe på transferpapir og direkte på stoffer op til 150 m²/t. Det er et vigtigt skridt indenfor højkvalitets tekstiltryk.

Store udbydere af tekstiltryktjenester i Europa har allerede standardiseret sit marked på denne tekstilprinter.

Agfas industrielle eksperter vil påmessen også være til rådighed for at besvare spørgsmål om Alussa-løsningen til læderdekorationsprint, InterioJet til gulve og møbler og den specielle OEM-blæk.

-Industriel print er printteknologi, når det er bedst og er blevet et af de største vækstmarkeder for inkjet, siger Mike Horsten, Global Business Manager InterioJet, og tilføjer:

-Endelig er højkvalitets korte og mellemstore oplag nu mulige med Agfas industrielle printteknologier. Vi vil også vise nogle fantastiske kundeprøver på messen.

FESPA Global Print Expo afholdes fra den 31. maj til den 3. juni i Berlin. Agfa vil være i hal 3.2 stand C20.

-lipe

30/5 2022