Ny Rippatape Halo skal udløse emballagerevolution i e-handlen

Ny Rippatape Halo skal udløse emballagerevolution i e-handlen

Essentra Tapes, som er en global leverandør af tapeløsninger, lancerer nu en papirbaserede rivetape, Rippatape® Halo under sin ECO-serie. Løsningen giver producenten store forventninger inden for emballageindustrien

Rippatape® Halo er rettet mod e-handelsmarkedet og har til formål at hjælpe både emballageproducenter og brandownere, med at møde forbrugernes miljøforventninger. Den helt nye løsning er den første papirtape af sin art i Essentra Tapes ECO-serien, og er eksternt certificeret som genanvendelig med papir, der opnår et A+-niveau via den italienske nationale genbrugsstandard: UNI 11743 og MC 501: 2017-kriterier.

-Med en rive-ydeevne, der kan sammenlignes med vores markedsledende Rippatape® 60, går Rippatape Halo ikke på kompromis med dens evne som let alternativ til plastik. Dette er virkelig imponerende foret produkt baseret på et enkeltlags, specialiseret bestrøget papir uden plastikfilm eller laminater, hedder det i beskrivelsen fra producenten.

Virksomhedens chef for marketing og udvikling, Ian Beresford udtaler:

-Lovgivning og forbrugerpassion driver i fællesskab industrien til at søge alternativer til ny plast. Introduktionen af Rippatape Halo til vores voksende ECO-sortiment beviser, at vi er forpligtet til at udvikle vores portefølge til at reagere på de voksende krav til bæredygtighed.

Beredford fortsætter:
-Takket være vores nye og unikke rivetape-teknologi tilbyder Rippatape® Halo nu en fiberbaseret, cirkulær, genanvendelig lukkeløsning der overflødiggør plastiktape til papir- og papemballager til forsendelser.

Den nye tape er resultatet af over fire års laboratorietests og store forventninger fra industrien.

-lipe

 

15/11 2022