Logistic Contractor bygger for DHL i Københavns Lufthavn

Logistic Contractor bygger for DHL i Københavns Lufthavn

Logistic Contractor har tegnet en aftale med DHL Copenhagen Hub Denmark om at bygge en ny pakketerminal og kontor i Københavns Lufthavn

Anlægget, som er på 20.000 kvm, samt et tilhørende parkeringsdæk på 7.500 kvadratmeter, opføres inde på lufthavnsområdet til håndtering af indkommende og afgående luftfragt. 

– Det her er et stort og interessant projekt, som vi ser frem til at bygge og som etablerer os yderligere på det danske marked. Foruden en stor terminal samt på- og aflæsningshal kommer anlægget, når det er færdigbygget, desuden til at indeholde tre større kontorafsnit og et værksted, siger Sandu Nylmon, administrerende direktør for Logistic Contractors norske, danske og finske datterselskaber.

DHL skal installere et avanceret sorteringsanlæg til pakker i terminalen, der stiller store krav til de tekniske installationer.

- Med projektet kommer også alle de restriktioner, der følger med fordi vi bygger airside, men dem er vi godt sat ind i, da vi tidligere har bygget for DHL i Stavangers lufthavn,

Jordarbejdet påbegyndes med det samme, og hele terminalen skal være klar til at tage i drift til sommeren 2022. 

-hawin

23/11 2020