Michael Bayer Thomsen ny næstformand for Plastindustrien

Michael Bayer Thomsen ny næstformand for Plastindustrien

Michael Bayer Thomsen er adm. direktør i Tistrup-virksomheden LETBEK A/S, og nu kan han også skrive næstformand for brancheforeningen Plastindustrien på visitkortet

Tistrup-virksomheden LETBEK A/S er specialister i at genanvende plast fra industrien og havene til at fremstille nye produkter såsom designerstole, plastrør, trafiksikkerhedsudstyr og dæksler.

Og det er da netop også den grønne agenda, der optager Plastindustriens nye næstformand Michael Bayer Thomsen, som blev valgt på brancheforeningens generalforsamling

-Jeg har en stor passion for bæredygtighed og en af mine mærkesager er, at der mangler en standardisering af begrebet. Den til tider meget følelsesladede debat om plast skal vi have gjort mere faktabaseret. Vi skal tale realistisk om plast, så vi alle kan træffe gode, oplyste valg.

Grøn og konkurrencedygtig industri
Han mener også, at det er vigtigt at engagere sig i sin virksomheds omverden:

-Plastbranchen står over for nogle store og spændende udfordringer, hvor der skal langt mere fokus på genbrug, genanvendelse og cirkulære løsninger. Det er temaer, som er vigtige både for LETBEK og jeg selv personligt. Ved at indtræde som næstformand i vores brancheforening, så får jeg endnu bedre mulighed for at påvirke tingene i en grønnere retning. Det skal ske på en måde, så vi fortsat har en konkurrencedygtig plastindustri herhjemme.

Michael Bayer Thomsen overtager posten som næstformand efter Claus Lykke (tidl. Primo Danmark A/S). Bestyrelsesformand er fortsat Søren Ulstrup (Ulstrup Plast A/S - en del af SP Group A/S).

Michael Bayer Thomsen er 44 år, bosat i Bramming sammen med sin hustru og to døtre.

-lipe

7/6 2021