Faerch Plast vil købe franske CGL Pack

Faerch Plast vil købe franske CGL Pack

Emballagevirksomheden i Holstebro vil styrke sin produktion af emballage til bl.a fødevareindustrien og forhandler om overtagelse i juli måned

CGL Pack er en del af den Paris-børsnoterede PSB Industries Group, som beskæftiger sig med emballage og specialkemikalier. Virksomhedens emballagevirksomhed fremstiller højkvalitets skræddersyede emballageløsninger til fødevareindustrien, sundhedsvæsenet og forbrugerprodukterne.

Overtagelsen vil omfatte aktiviteterne i to franske produktionssteder i Annecy og Lorient, CGL Packs hovedkvarter i Annecy og de tilhørende kommercielle aktiviteter.

Og Ttransaktionen vil finde sted kun otte måneder efter at den private fond Advent International, har erhvervet Faerch Plast. Et ejerskab, der har åbnet en række muligheder for yderligere udvikling og acceleration af Faerch Plast ambitioner på det internationale marked gennem opkøb og organiske vækstinitiativer.

- Vi er imponerede over CGL's  omfattende produktportefølje og virksomhedens innovative designfunktioner. Faerch Plast har en lang historie på det franske marked, og vi mener, at kombinationen med CGL Pack vil være en glimrende mulighed for begge parter, og skabe et stærkere fundament for at levere et bredt produktkategori af høj kvalitet til vores kunder. siger Lars Gade Hansen, direktør i Faerch Plast Group.
Og han tilføjer:

 - I de senere år har Faerch Plast leveret en organisk vækst over markedsniveau. Det et resultat af vores strategi om kontinuerlig innovation i vores produkter. Det har i mange år været afgørende for Faerch Plast at have et lokalt fodspor på det franske marked, og med de to CGL Pack virksomheder i Frankrig vil vi kunne styrke vores produktion yderligere i Frankrig og nabolandene.

-lipe

8/5 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Nova-Pack

  Nova-Pack

  Komplette emballageløsninger
 • Eni-Trade International

  Eni-Trade International

  Folieleverandør gennem 50 år
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment