ProSweets Cologne og ISM er blevet aflyst i 2021

ProSweets Cologne og ISM er blevet aflyst i 2021

Med aflysningen af messerne på grund af corona-pandemien er planlægningen frem mod næste afholdelse af messerne i Köln allerede i fuld gang. De nye datoer datoer er 30. januar til 2. februar 2022

For bare to uger siden var Koelnmesse, de førende sammenslutninger af den tyske slik- og snackindustri, og de vigtigste repræsentanter for branchen overbeviste om, at de ville være i stand til at holde ProSweets Cologne såvel som ISM 2021.

På grund af den fortsatte stigning i antallet af corona-infektioner og de tilknyttede lockdowns og internationale rejsebegrænsninger, er Kölnmesse nu tvunget til at aflyse hybridudgaverne af ProSweets Cologne og ISM, der er planlagt til 31. januar til 3. februar 2021. 

Beslutning er truffet i tæt samråd med de konceptuelle sponsorer af begge messer.

- Vi beklager meget, at vi skal tage dette skridt. Vi var godt positionerede og sikre på, at vi ville være i stand til at starte slik- og snackindustrien igen med ISM og ProSweets Köln 2021, forklarer Gerald Böse, administrerende direktør for Kölnmesse.

- Midt i den aktuelle usikkerhed forudser vores udstillere og besøgende dog ikke en dramatisk ændring, der vil gøre det muligt at deltage i messer i januar. Vi vil ikke desto mindre fortsætte med at kigge fremad og starter med det samme med forberedelserne til ISM og ProSweets Cologne 2022, fortsætter Böse .

Det planlagte digitale format Matchmaking 365+ vil heller ikke blive brugt, fordi et rent digitalt tilbud uden en fysisk messe ikke opnår de ønskede fordele for udstillere og besøgende.

I deres rolle som vigtige innovationsplatforme for branchen planlægger de to messer i stedet en kampagne for præsentation af væsentlig industriudvikling, nye produkter og tendenser fra slik- og snackssektoren.

- Messer som ISM og ProSweets Cologne er afhængige af det store antal nationale og internationale eksperter inden for industrien, der er ansvarlige for kvaliteten af ??arrangementet. Vi kan ikke længere sikre denne kvalitet på grund af den meget dynamiske infektionssituation og yderligere aflysning fra udstillere som resultat, hvilket gjorde det umuligt at opretholde antallet af tilmeldinger, der ellers var ret solide.

- Naturligvis er vi skuffede. Ikke desto mindre er det tid til at se positivt fremad sammen med vores kunder. Her i Köln er vi fortsat klar til at holde vores branchesmesser med maksimale sikkerheds- og hygiejneforanstaltninger og ser allerede frem til en ny udgave af ISM og ProSweets Cologne, understreger Oliver Frese, Chief Operating Officer for Kölnmesse.

De konceptuelle sponsorer af ProSweets Cologne, som inkluderer Sweets Global Network (SG), Association of the German Sweets Industry (BDSI), the German Agricultural Society (DLG) og Central College of Confectionery Industry (ZDS), støtter også afgørelsen.

- For mange af vores medlemmer er messeduoen ISM og ProSweets Cologne altid branchens højdepunkt i året. I betragtning af de mange tekniske nyheder i 2021-udgaven håbede vi alle naturligvis at give messeindustrien en saltvandsindsprøjtning med de førende messer i den internationale slik- og snackindustri.

- Vi beklager oprigtigt, at begge messer nu ikke kan finde sted på grund af coronaviruspandemien. Vi mener dog, at det er den rigtige beslutning i betragtning af de nuværende omstændigheder, forklarer Dr. Carsten Bernoth, administrerende direktør , Association of the German Confectionery Industry (BDSI).

- Vi beklager meget, at ProSweets Cologne 2021 ikke finder sted. Deling af teknisk information og ideer er afgørende, især i disse tider, for at hjælpe virksomheder med at producere sikker mad. Ikke desto mindre er det vigtigt at se optimistisk på fremtiden, fordi ProSweets Cologne er et centralt forretningsmødested for leverandører til slik- og snackindustrien.

- Derudover giver det hvert år nye ideer og innovationer inden for produktion, emballage og ingredienser til slik og snacks, som også er vigtige for ISM-besøgende, forklarer Simone Schiller, administrerende direktør DLG Test Center for Food.

Planlægningen af ??begivenhederne i 2022 er allerede i gang. Sammen med de konceptuelle sponsorer vil Kölnmesse bruge tiden til at sikre det fortsatte gode positioneringskoncept for ProSweets Cologne og ISM. Det omfatter også videreudvikling af digitale formater, som vil være det ideelle supplement til den fysiske messe. Den næste ProSweets Köln og ISM finder sted fra 30. januar til 2. februar 2022.

-hawin

 

27/11 2020