Etiflex udvider ejerkredsen

Etiflex udvider ejerkredsen

Etiflex, der leverer etiketter og fleksibel emballage, har udvidet ejerkredsen med fabrikschef Morten Risvig for at understøtte den fortsatte positive udvikling

Morten Risvig har været ansat hos Etiflex siden september 2017. Udvidelsen af ejerkredsen sker for at styrke virksomhedens ledelse og skabe et solidt grundlag for de strategiske tiltag der skal arbejdes med.

- Vi har udvidet ejerkredsen med Morten Risvig, da vi vurderede at Morten har en lang række kompetencer, som matcher særdeles godt med vores strategiplaner, som vi har på Etiflex, blandt andet en mere effektiv produktion, fortæller Martin Ahler, der er administrerende direktør for Etiflex.

Morten Risvig har mange års ledelseserfaring fra etiketbranchen og har derudover tidligere arbejdet med forandringsprocesser i både produktions- og serviceorganisationer. Han er ansat som fabrikschef på Etiflex og arbejder med forretningsudvikling og produktion på både strategisk, taktisk og operationelt niveau, hvorfor det falder ham naturligt at have ’hands on’ i hele produktionsområdet fra indkøb til levering.

Ikke langt fra ide til handling
Etiflex ejes i dag af Martin Ahler, Thomas Pedersen, Brian Sandgaard, Jacob Sørensen og Kimie Wulf – og nu også Morten Risvig, hvilket betyder at ejerkredsen supplerer hinanden godt i forhold til forretningsudvikling, faglig trykerfaring og salg, og med optagelsen af Morten Risvig styrkes ejerkredsen nu yderligere på personaleledelse, procesoptimering og produktionsstyring.

- Efter at jeg hele min karriere har arbejdet i større organisationer, er Etiflex den helt rigtige udfordring for mig, konstaterer Morten Risvig, og uddyber:

- Vi har en aggressiv strategi på mange områder og det rigtige mix af kompetencer til at føre den ud i livet. Hos Etiflex har jeg fået mulighed for at arbejde med alle led i leverancekæden, hvilket er noget af det, der motiverer mig mest. Selvom Etiflex ikke er en stor virksomhed, ønsker vi fortsat vækst, og der er ikke langt fra idé til handling.

Om virksomheden:
Etiflex A/S ligger i Silkeborg Syd og beskæftiger i dag 37 ansatte. Etiflex løser dagligt meget krævende opgaver til bl.a. fødevare- og medicinalindustrien, hvilket stiller store krav til præcision, kvalitet og sikkerhed. Blandt Etiflex’ kunder findes både store og små virksomheder i ind- og udland, og der leveres etiketter og fleksible emballage til hele verden. Etiflex er certificeret efter de internationale standarder FSC, FSSC22000 og ISO9001, og er med 46 års erfaring en af de mest solide og stabile etikettrykkerier i Norden.

-lipe

5/11 2019
 • BrochurerDOWNLOAD
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • GRAKOM

  GRAKOM

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Superfos

  Superfos

  En Berry Global virksomhed, designer og fremstiller innovativ plastemballage.