Digitaltryk til hele den industrielle skala 

Digitaltryk til hele den industrielle skala 

Høj produktivitet kombineret med perfekt kvalitet er de udslagsgivende salgsargumenter for Gallus Labelfire. For at imødekomme konstant skiftende kundekrav lancerer Gallus Diamond Core Serien  

Med tilføjelsen af Gallus Diamond Core Serien er der nu fire modeller af Gallus Labelfire, som er klart defineret og skræddersyet til de forskellige markedskrav.  

Digital hvid med høj opacitet fås som ekstraudstyr til alle modeller. Hjertet i enhver Gallus Labelfire er dog det digitale trykværk, den såkaldte ’diamantkerne’ med den Digitale Print Unit (DPU). Den muliggør 1200 x 1200 dpi UV inkjet-tryk i høj kvalitet.

Det sker ved hjælp af Samba-printhovederne fra Fujifilm, som er noget af det bedste på markedet. ’Pinning’-moduler, der er specielt tilpasset blæk og printhovederne samt den fremragende simulering af Pantone Plus-farveskalaen, muliggør en trykkvalitet i topklasse. 

Alle modeller i Labelfire Diamond Core-serien har en høj produktionshastighed på op til 70 meter i minuttet og har endvidere egenskaberne, der gør det muligt at trykke på en række forskellige materialer. Det betyder, at maskinerne er ideelle til mange forskellige applikationer. 

Digital produktion i industriel skala 

I fire forskellige maskinkonfigurationer er Labelfire Diamond Core-modellerne opdelt fra D1 til D4 for at imødekomme markedets krav. 

Modellerne Gallus Labelfire D1 og D2 er ’arbejdshestene’ i serien. De klarer let industriel tryk, er stabile, pålidelige og hurtige, og udfører opgaverne direkte fra rulle til rulle. De er meget klart defineret, med eller uden digital hvid, og de er velegnede til trykkerier, der ikke har behov for inline efterbehandling. 

Labelfire D1 er et 4-farve maskinsystem med 1200 dpi digitalt tryk. Den er perfekt til etiketter i mindre oplag til eksempelvis dagligvarer.  

Labelfire D2 er alternativet med 7 farver CMYK plus udvidelse med grøn, orange og violet til udfordrende designs, eksempelvis indenfor kosmetik og kropsplejeprodukter, eller når perfekt farve-matchning er nødvendigt. Med de syv farver muliggør D2 op til 94 % af den simulerede Pantone Plus-farveskala. 

Omkostningseffektiv produktion 

Hybrid Gallus Labelfire D3 og D4 er til det fremtidsorienterede segment. Uanset om det er 4-farve eller 7-farve, med eller uden ’Digital White’, så giver hybridteknologien en udvidet fleksibilitet på grund af integrerede efterbehandlings- og forædlingsmoduler.

Labelfire D3, UV-inkjettrykmaskinen med 4 farver, (CMYK) og Labelfire D4 med 7 farver (CMYK GOV) er altid udstyret med en flexo- og stanseenhed og klarer processen fra datafil til færdigudstanset etiket i en arbejdsgang. Derudover tilbydes omkostningseffektiv produktion af færdige etiketter med laminering, lak eller ’Coldfoil’, selv ved meget små oplag. 

- Med Gallus Labelfire Diamond Core-serien tilbyder vi passende konfigurationer af Labelfire modellen til alle typer trykkerier, uanset deres erfaringsniveau og størrelse, forklarer Thomas Schweizer, leder af Business Management hos Gallus.  

- Derudover tilbyder vi en fuld service. Ved køb af trykmaskiner er alt vedligehold inkluderet i prisen i det første driftsår. Derefter kan vores kunder vælge mellem tre servicebasispakker med mulighed for fleksibel udvidelse, fra den lave basissats til all-round pakken, hvor man slipper for alle bekymringer.  

Klar til det danske marked 

I Danmark er det Heidelberg, som forhandler Gallus’ etikettrykmaskiner. Her oplever man stor interesse for Gallus Diamond Core serien, netop fordi den betyder væsentlig udvidelse af produktsortimentet. Det gør det muligt for Heidelberg at forsyne trykkerierne med skræddersyede løsninger, som passer præcist til markedets behov.  

Poul Breindal fra Heidelberg Danmark forklarer:  

- Da Labelfire modellen blev lanceret for nogle år siden, oplevede vi stor interesse omkring den. Men samtidig konstaterede vi, at den daværende model, i mange tilfælde, var lidt for stor en mundfuld for en del danske trykkerier, som simpelt hen ikke havde det behov for høj grad af forædling, som Labelfire modellen dækkede. Derfor er vi glade for den nye Diamond Core serie, som betyder, at vi nu kan tilbyde mere skræddersyede løsninger, som passer bedre til det enkelte trykkeris behov. 

-hawin 

21/6 2021