4Labels er blevet en del af Limo labels

4Labels er blevet en del af Limo labels

Med sammenlægningen af Limo Labels og 4Labels samler de to selskaber kræfterne og får i den forbindelse en endnu mere komplet produktportefølje

Begge virksomheder er kendt for innovative og kompetente etiketløsninger, og med sammenlægningen komplementerer de dermed hinandens styrker når de præsenterer løsningsmuligheder for kunderne.

Limo Labels råder i dag med digital, flexo og seriegrafi over alle trykteknologier, og man fuldender nu porteføljen med 4Labels’ digitale HP Indigo maskinpark og avancerede efterbehandlingsenheder til produktion af højtforædlede etiketløsninger.

Limo Labels overtagelse af 4labels er allerede igangsat, og inden årsskiftet er samtlige 16 medarbejdere, ejerkredsen samt produktionsanlægget flyttet til Limo Labels’ adresse i Stevnstrup.

Indtil da fortsætter begge selskaber som i dag, og sammenlægningen kommer ikke til at påvirke kunder og samarbejdspartnere.

Limo labels og 4Labels’ kunder vil i det nye set-up få adgang til en af Nordens stærkeste porteføljer af teknologi, trykteknologier og kompetencer, og samarbejdspartnerne glæder sig til at præsentere de nye muligheder for den samlede kundegruppe.

-hawin

6/10 2021