Trådløse følere, der betjenes med en app

Trådløse følere, der betjenes med en app

Testo Smart Probes Probes sæt gør det nemmere at udføre måleopgaver indenfor varme-, køle- og ventilationsbranchen. De trådløse, små og kompakte følere betjenes med en smartphone eller tablet og tilmed med dansk app

Man kan udføre målingerne uanset hvor man befinder sig, da displayet fungerer trådløst via en app - selv på flere meters afstand fra føleren. Og displayet kan vise flere følere på en gang, faktisk helt op til 6 Smart Probes samtidigt, hvilket f.eks. gør det muligt, at sammenligne flere forskellige tryk- og temperaturmålinger i et kølesystem. 

Lagrede menuer til specielle applikationer
Målemenuerne er lagret i app'en. Man kan lave automatisk beregning af fordampning og kondenseringstemperaturer, overophedning (superheating) og underkøling (sub-cooling), flowmålinger i rør/kanaler og temperaturmåling ved hjælp af infrarødt lys med hurtig billeddokumentation inkl. måleværdier og markering af måling.

De nye smart probes testo 115i, testo 605i og testo 549i har nu en udvidet Bluetooth rækkevidde på op til 100 meter. Og testo 405i har en teleskopfunktion, som gør, at man kan nå op til 400 mm - hvilket er en fordel ved målinger i eksempelvis ventilationskanaler. Den nye testo 605i har en bøjelig føler, og dermed er det nemt og bekvemt, at foretage målinger ved ventilationsudtag. Dens tyndere målespids er god til mindre blændeåbninger, og den stabile magnetiske holder, giver en endnu mere sikker fæstning af instrumentet. Tilslutningsdelen på den nye testo 549i er vinklet med 45°, hvilket gør montering nemmere. En rød lasermarkering viser automatisk målepunktet med testo 805i infrarødt termometer. På den måde kan man se præcist, hvad det er man måler - og hvad man ikke måler, og markeringen vises også i den rapport man kan lave med testo smart probes app'en. testo

Smart Probes HVAC/R ultimativ sæt De nye testo smart probes fås også som sæt. Et af dem er HVAC/R ultimativ sæt, som er et all-round sæt til måleopgaver indenfor varme, aircondition, køle og ventilation. Sættet indeholder alle de 8 testo smart probes følere til temperatur, tryk, luftfugtighed og lufthastighed. Sættet er dermed perfekt til at udføre funktionstest eller vedligeholdelse via din smartphone eller tablet, og man kan udføre alle måleopgaver indenfor varme, aircondition, køle og ventilation med ét sæt.

28/8 2019