Scanlux Packaging ekspanderer på 4 nye europæiske markeder

Scanlux Packaging ekspanderer på 4 nye europæiske markeder

Udlandets fokus på bæredygtig emballage stiger. Og når årets julehandel sætter ind, kan forbrugerne i Storbritannien, Tyskland, Holland og Finland bære deres varer hjem med god samvittighed i bæreposer og gaveæsker fra Scanlux Packaging i Fredensborg

Indpakningen og bæreposen er den halve fornøjelse. Det ved forbrugerne, når de shopper, og det ved Scanlux Packaging i Fredensborg. Danskerne har i årevis været vant til den bæredygtige emballage fra Fredensborg-virksomheden, og nu har udlandet også fået øjnene op for indpakning i høj kvalitet fra den nordsjællandske virksomhed.

Når årets julehandel inden længe sætter ind, kan forbrugerne i Storbritannien, Tyskland, Holland og Finland bære deres nyindkøbte jeans, smykker og andre varer hjem med god samvittighed i bæreposer og gaveæsker fra Scanlux Packaging i Fredensborg. Et stadigt stigende, internationalt fokus på bæredygtighed får nu Scanlux Packaging til at ekspandere og rykke ind på de fire nye markeder, da der i alle fire lande opleves en stigende efterspørgsel efter bæredygtig indpakning produceret med omhu og hensyn til miljø og ressourcebelastning.

- Vi ved, hvor vigtigt det er for vores kunder, at emballagen er bæredygtig. Forbrugerne i Europa ønsker i dag i stigende grad bæredygtighed i hele processen, når de handler. Også i indpakningen. Med vores mange års erfaring og vores konstante fokus på ikke at belaste miljøet mere end højest nødvendigt, har vi lige præcis de løsninger, der nu efterspørges i Europa, siger Jan Kornelius, administrerende direktør hos Scanlux Packaging.

Europæisk fokus på bæredygtighed
Ifølge ham er Tyskland og Holland oplagte markeder på grund af nærheden til Danmark og på grund af de to landes fokus på kvalitet og på bæredygtig produktion. I Finland ønsker Scanlux Packaging at kunne understøtte de nuværende kunder bedre. Virksomheden servicerer i dag allerede enkelte kunder i Storbritannien og Holland, men det er først nu, der bliver tale om en reel indtrængen på de fire nye markeder.

- Vi har længe haft en international ekspansion på tegnebrættet. Den løsning vi tilbyder, er bæredygtig mange andre steder end i Skandinavien, hvor der er fokus på miljørigtige varer, flot grafisk design og den gode rådgivning fra vores emballagespecialister, siger Jan Kornelius.

Thomas Bülow Skouborg, Head of Web & Digital Marketing hos Scanlux Packaging fortsætter:

-  Vi har overvejet virksomhedens ekspansion på nye markeder i et stykke tid. En af vores styrker er, at vi kan tilbyde en pakke af kreativ emballage og branding med fokus på bæredygtighed. Smuk gaveindpakning og indkøbsposer med dit eget logo og farver kan forbedre dine kunders indkøbsoplevelser. Det skyldes, at god detailemballage kan tilføje mere brandværdi til de produkter, detailkæderne sælger. I dag kræver forbrugere imidlertid mere miljøvenlig emballage end nogensinde. Derfor mener vi, at bæredygtighed bliver en vigtig komponent i markedsføringsstrategien for alle detailhandlere i hele Europa.

Med over 300 mio. solgte bæreposer om året har Scanlux Packaging en solid ekspertise inden for både bæreposer og emballage. Derudover rådervirksomheden over et omfattende sortiment af gavepapir, æsker, bånd, vinemballage og tilbehør, der kan udgøre en komplet og sammenhængende emballageløsning for Europas detailkæder og stormagasiner.

Om Scanlux Packaging
Scanlux Packaging har fra begyndelsen i 1988 satset på kvalitet og bæredygtighed i valg af materialer til emballage og indpakning. Hovedsædet ligger i Fredensborg og Scanlux Packaging fungerer som emballage-partner for en række større, danske og internationale butikskæder. Virksomheden tilbyder faciliteter og ekspertise inden for design, lager og distribution. Scanlux Packaging har gennem årene opnået miljøcertificeringer som FSC® og ISO 14001. Begge certifikater er anerkendte og en garanti for, at de foreskrevne standarder overholdes og kontrolleres.

Om FSC®

 • FSC® er den mest omfattende skovcertificering, der understøttes af WWF.
 • FSC® forbyder skovrydning, skovnedbrydning og ulovlig logning i de certificerede områder.
 • FSC®-mærket er et symbol på ansvar, gennemsigtighed og engagement i bæredygtighed. FSC®- aktiviteter bidrager til at reducere klimaændringernes indvirkning.

Om ISO 14001

 • ISO 14001 er en række miljøledelsesstandarder udviklet af International Organization for Standardization (ISO).
 • ISO 14001-standarderne indeholder retningslinjer eller rammer for organisationer, der skal systematisere og forbedre deres miljøledelsesindsats.

-lipe

25/9 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Eni-Trade International

  Eni-Trade International

  Folieleverandør gennem 50 år
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • DS Smith

  DS Smith

  Emballageløsninger der optimerer jeres forsyningskæde
 • Grathwol

  Grathwol

  Din emballagepartner
 • Grundtvig

  Grundtvig

  Medical packaging and logistics
 • Bong

  Bong

  Læs mere om vores konvolut- og Propac emballagesortiment
 • Vangby

  Vangby

  Totalleverandør i Palle- og Kartonpakning.
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring