Jesper Jungersen er genvalgt som formand for GRAKOM

Jesper Jungersen er genvalgt som formand for GRAKOM

På GRAKOMs netop overståede generalforsamling i Odense blev Jesper Jungersen, Aller Tryk, genvalgt som formand for GRAKOM – Kommunikationsindustrien. I de kommende år øges fokus yderligere på den grønne omstilling af kommunikationsindustrien og på at samle hele kommunikationsindustrien i en forening

Jesper Jungersen har været formand for GRAKOM siden 2019.

-Jeg er stolt over fortsat at stå i spidsen for GRAKOM – en organisation i en rivende udvikling. GRAKOM får fortsat mange nye medlemmer særligt på bureau- og emballageområdet. Senere på året slutter vi os sammen med dff – Dansk Fotografisk Forening. Vi er efterhånden nået langt i vores bestræbelser på at samle hele kommunikationsindustrien, og det vil vi arbejde videre med de kommende år, siger Jesper Jungersen, formand for GRAKOM.

Tryk på udvikling af industriens grønne omstilling
GRAKOM har længe arbejdet på at styrke kommunikationsindustriens klima- og miljøprofil, og GRAKOM råder over nogle af de fremmeste eksperter på miljø- og klimaområdet i Europa. Blandt andet har GRAKOM været den drivende kraft i udviklingen af ClimateCalc, som kan klimaberegne tryksager. Over de kommende år vil GRAKOM udvikle ClimateCalc, så det både kan beregne fysiske og digitale kommunikationsløsninger.

-De kommende år sætter vi yderligere tryk på udviklingen af kommunikationsindustriens grønne omstilling. Vi vil blandt andet opruste i vores afdeling for ESG (Environmental, Social and Governance) og bæredygtig udvikling, så vi bevarer vores europæiske førerposition på det grønne område, siger Jesper Jungersen.

På generalforsamlingen blev Steen Rocatis, adm. direktør i Bording Danmark, og Esben Mols Kabell, CEO i Lasertryk.dk, også valgt ind i GRAKOMs bestyrelse.

GRAKOMs bestyrelse består af Jesper Jungersen (formand), Thomas Hedegaard Søby (næstformand), Rony Benattia, Søren Henriksen, Hanne Hørup, Claus Kunckel-Hansen, Palle Studsgaard Odgaard, Niels Rask, Jens Thurøe og Allan Werk, Steen Rocatis og Esben Mols Kabell.

-lipe

9/5 2022