German Packaging Award åben for tilmeldinger

German Packaging Award åben for tilmeldinger

Virksomheder, organisationer og enkeltpersoner har indtil 15. maj til at aflevere deres innovationer og bedste løsninger til Europas prestigefyldte udstillingsvindue til emballage

Konkurrencen, der er arrangeret af det tyske emballageinstitut, DVI har 10 forskellige kategorier og gælder alle industrier og materialer fra både Tyskland og udlandet.

-Der er ingen nedlukning for innovative emballageløsninger, tværtimod er der en uendelig overflod af ideer, siger Dr. Bettina Horenburg, som er direktør for kommunikation i Siegwerk Group, DVI-bestyrelsesmedlem og overordnet ansvarlig for den tyske emballagepris.

Hun fortsætter:

-Jeg er overbevist om, at vores uafhængige jury igen i år vil komme til at evaluere et stort antal fremragende, kreative og smarte løsninger, lige fra varepræsentation til nye materialer, digitalisering og bæredygtighed til software- og maskinløsninger. 

Uanset om løsningerne præsenterer den tilsyneladende lille detalje eller en grundlæggende udvikling, er dét, der virkelig tæller, innovationskraften. jeg kan næsten ikke vente på prisoverrækkelsen af Gold Awards den 28. september 2021 på FACHPACK-messen.

Særpriser til unge talenter og genanvendelige kasser
I årets konkurrence er der to nye, særlige kategorier:

Takket være vores premiumpartner FACHPACK tildeler vi i år en særlig pris indenfor vores unge talentkategori. Der vil også være en anden special pris til en genanvendelig kasseløsing, og denne pris er gjort mulig på grund af en anden af vores premiumpartnere, Coca-Cola Deutschland. 

Det engagement, vores faste støtter, inklusive PEFC Tyskland (det internationale skov-certificeringprogram), tilføjer giver endnu større værdi til den tyske emballagepris, siger Dr. Horenburg med stolthed.

Læs mere om konkurrencen, tilmelding mv.

-lipe

 

 

23/2 2021