Undgå driftsstop fordi kodnings- og mærkningsudstyret står af

Undgå driftsstop fordi kodnings- og mærkningsudstyret står af

En defekt på kodnings- og mærkningsudstyret kan lamme hele produktionen, indtil fejlen er udbedret. I 30 % af tilfældene kan problemerne dog løses med det samme. Det viser erfaringerne fra Domino Systems, som på HI-messen lancerer et ny servicekoncept, SafeGuard, der mindsker risikoen for kostbare driftsstop

Kodnings- og mærkningsudstyr der ikke er i tip-top stand og kører upåklageligt koster hver dag danske produktionsvirksomheder svimlende beløb. Et printerhoved, der ikke blev renset i tide. En reservedel, der alligevel ikke lå klar på hylden, da der var brug for den. Patroner, der løb tør for blæk og printede i for dårlig kvalitet.

- Ved fejl er det ikke kun kodnings- og mærkningsudstyret, der står stille, stilstanden forplanter sig til resten af produktionslinjen eller hele produktionen. Og så løber regningen lynhurtigt i vejret, fortæller Steen Leerberg, administrerende direktør hos Domino Systems, som er kendt for at levere højeffektivt kodnings- og mærkningsudstyr.

Kom produktionsstop i forkøbet
For at komme de løbske regninger og kostbare produktionsstop i forkøbet har Domino Systems udviklet et nyt servicekoncept, SafeGuard, som lanceres på årets HI-messe.

- Vores erfaringer viser, at 30 % af alle printstop skyldes operatørfejl eller ikke-produktionskritiske fejlmeddeleler, der med den rette viden hurtigt kan afhjælpes, så produktionen kan genoptages. Med vores nyudviklede SafeGuard servicekoncept mindsker vi risikoen for kostbare fejl og driftstop på kundens kodnings- og mærkningsudstyr, siger Steen Leerberg.

Fra standardkontrakter til individuelle serviceaftaler
Kodning- og mærkningsbranchen har hidtil været kendetegnet ved traditionelle servicetilbud, der betales på kontrakt eller per sag.

- SafeGuard er den første type af serviceaftaler, der er tilpasset den enkelte kunde og som tager højde for den stigende kompleksitet i de danske produktionsmiljøer og de forskellige risikoprofiler hos produktionsvirksomhederne, fastslår Steen Leerberg.

- Vores kunders behov og risikoprofil er ikke ens, derfor har vi udviklet forskellige varianter af SafeGuard, fortsætter Steen Leerberg og supplerer med et par eksempler:

- Den mindre produktion med lav risikoprofil har ofte behov for en prisvenlig servicekontrakt med variabel tilkaldetid, mens kunder med en høj risikoprofil har brug for en kombination af forebyggende service, specialuddannede interne specialister, cloudbaserede løsninger med online monitorering 24/7, reserveprintere og hurtigt udkald.

På HI-messen demonstrerer Domino Systems, hvordan man kan koble den nye Ax-Inkjetprinter op i skyen med en cloud-løsning. På den måde kan kundens egne operatører eller Domino Systems’ supportere overvåge og yde fjernsupport på printeren fra en mobiltelefon, tablet eller pc-skærm.

-hawin

 

Oplev SafeGuard på Dominos Systems stand L9256

14/9 2017