Modulæropbyggede trykmaskiner fremtidssikrer etikettrykkerierne 

Modulæropbyggede trykmaskiner fremtidssikrer etikettrykkerierne 

Efter den succesfulde lancering af BOBST Digital Master Series 340 og 510 er den danskesalgsagent No-Me nu i gang med at introducere de innovative All-in-One maskiner til kunder i Danmark. Virksomheden repræsenterer hele BOBST oneLabel-porteføljen og har en stærk installationsbase i landet 

Af Hans Windeløv

Med over 30 års erfaring i den grafiske branche er No-Me ApS hovedsageligt fokuseret på etiketter og emballage og betjener kunder i hele Skandinavien med maskiner og udstyr fra førende leverandører. Teamet med hovedkvarter i Sønderborg ledes af CEO Glenn Büttner, som er utrolig glad for at repræsentere BOBSTs portefølje af print- og konverteringsmaskiner til det voksende labelmarked i Danmark.

- Vi har allerede en række store kunder, der med succes kører BOBST smal-bane flexo og digitale trykmaskiner, og vi er nu klar til at udvide porteføljen yderligere med Digital Master-serien, siger Glenn Büttner.

Lokal salgssupport
No-Me yder lokal salgssupport til danske kunder og er dermed et perfekt supplement til den eksisterende servicestruktur fra Bobst Group Scandinavia (BGS).

- Vi er meget heldige at have en så erfaren virksomhed som No-Me med i det globale BOBST-netværk af agenter, forklarer Craig Moran, Region Business Director, BU Printing & Converting.

Han fortsætter:

- Nøglen til succes for vores kunder er at have den rette støtte fra de rigtige folk på alle nationale markeder, og jeg ved, at vores ekspanderende etiket-udbud er i gode hænder hos No-Me i Danmark.

BGS logistikhub, som ligger i Brøndby ved København, dækker alle de nordiske lande. Det fungerer som en separat juridisk enhed og understøtter kunder med mekaniske og elektriske BOBST-teknikere, lige som de også tilbyder dedikeret teknisk service- og projektledelse.

BGS understøttes af de ekstra tekniske kompetencer fra Bobst Group UK&Ireland, hvis labelteam omfatter en digital specialist, en smal-bane-webprocesspecialidt og yderligere to feltteknikere til webbaseret maskineri.

Byg moduler på, når behovet er der
De nye modulære Digital Master Series 340 og 510 All-in-One, All-Inline maskiner giver trykkerierne en unik mulighed for at opgradere deres fremtidige etiketproduktion. Maskinerne spænder fra en digital version til en mere avanceret konfiguration med problemfri integration mellem den centrale højhastigheds UV-inkjet-enhed og de valgte flexotryk- og konverteringsmoduler for den ultimative fleksibilitet.

Glen Büttner mener da også, at Digital Master serien er svaret på nogle af de problemstillinger, trykkerierne står overfor i produktionen i dagligdagen.

- ’Hybrid’-maskinerne kan trykke etiketter med både flexo- og digital teknologi alt efter behov og er samtidig udstyret med stanseværk. En af de store fordele er dog den modulære opbygning af maskinen. Den betyder, at man kan tilføje ekstra moduler, hvis behovet opstår, siger Glenn Büttner.

Har trykkerier eksempelvis eksisterende eller nye kunder, som stiller specifikke krav til slutprodukterne og dermed til trykprocesserne, som den eksisterende maskinopbygning ikke honorerer, kan man udbygge med de rette tryk- og konverteringsmoduler.

-Den fleksible modulopbygning af maskinen fremtidssikrer produktionen. Har kunder behov for laminering, tryk på limsiden af etiketterne, eller er det kun et bestemt skæresystem, som honorerer kundens krav, er det muligt at tilføje modulet, hvis business casen er den rigtige. Man behøver ikke sige nej til kunderne, og man skal altså heller ikke investere i en helt ny trykmaskine for at kunne levere de løsninger, kunderne efterspørger. Et enkelt modul er nok, siger Glenn Büttner.

Oplev maskinen i kompetencecentret
Med lanceringen af Digital Master-serien mener Glenn Büttner, at BOBST bekræfter ambitionen om at blive markedsleder inden for etiketter. 

-Jeg er meget spændt på fremtiden, og interessen for den nye maskine er også stor, siger Glenn Büttner.

OneLABEL-porteføljen kan opleves hos BOBST’s fuldt udstyrede kompetencecenter i Firenze i Italien, hvor teamet er klar til at byde kunder velkommen med personlige demoer eller til at udføre virtuelle fjerndemoer.

4/10 2022
  • Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    Canon satser stort på etiket- og emballagemarkedet

    tryk-og-print ›Med et mål om at blive en stor spiller indenfor digitalt printede etiketter og emballage dedikerer Canon en hel zone på årets Drupa messe i næste måned. Her bliver bl.a. præsenteret nyheder til tryk på etiketter, bølgepap og foldekarton
  • Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    Kunstig intelligens i fokus på KOMM Dagen

    tryk-og-print ›Brancheforeningen GRAKOM inviterer til sin årlige konference den 25. april. Her er mulighederne og udfordringerne med AI en væsentlig del af programmet
  • Inkjet, mulighedernes verden

    Inkjet, mulighedernes verden

    tryk-og-print ›Teknologianalytikeren, tyske Ralf Schlözer mener, at de udviklingsmuligheder er knytter sig til inkjet-teknologien kan fjerne risikoen ved at bevæge sig ind i nye printapplikationer og gøre det muligt at udforske nye muligheder for print. I indlægget neden for uddyber han sine synspunkter
  • Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    Fujifilm præsenterer ny, kombineret inkjetblæk på drupa 2024

    tryk-og-print ›Virksomheden har videreudviklet sin patenterede AQUAFUZE inkjet blækteknologi, som kombinerer vandbaseret og UV-hærdende blæk til bredformat inkjet printapplikationer. Det nye UV-hærdende vandige blæk vil åbne nye muligheder for inkjet printapplikationer i bredformat
  • Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    Fogra-certificerede Canonprintere rykker i EMEA

    tryk-og-print ›Siden lanceringen i henholdsvis december 2022 og maj 2023 er der installeret over 1.600 printere fra Canons imagePress V900-serie og over 120 imagePress V1350-printere i EMEA. Tildelingen af Fogras1 PSD certificeringen har været med til at øget salget
  • UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    UPM Raflatac lancerer nye selvklæbende produkter på FESPA

    tryk-og-print ›Som et del af sit Graphics Solutions-produktsortiment præsenterer den finske virksomhed i disse dage en række selvklæbende film og beskyttelseslaminater, der er specielt udviklet til applikationer inden for storformatprint
  • HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    HP-serie optimerer kvalitetsprint for små virksomheder

    tryk-og-print ›Den nye HP Color LaserJet Pro 3000 serie har et kompakt design og kan ifølge producenten levere hastighed, skarpe farver og energieffektivitet til kunder, der kræver høj ydeevne på begrænset plads
  • Først i Norden med HP Indigo V12

    Først i Norden med HP Indigo V12

    tryk-og-print ›Det svenske trykkeri, Nordvalls har som det første i Skandinavien investeret i den højteknologiske løsning til print af etiketter