Universal Robots bag verdens største, virtuelle robotmesse

Universal Robots bag verdens største, virtuelle robotmesse

WeAreCOBOTS verdens største virtuelle messe om kollaborative robotter afholdes i dagene fra den 16. til den 18. juni 2020. På programmet er foredrag om automatiseringstrends og en række produktnyheder og fremvisninger

I disse tider, hvor den europæiske messescene er vendt på hovedet, tænker Universal Robots (UR) i nye baner: Fra tirsdag 16. juni til og med torsdag 18. juni vil den danske cobot-pioner være vært for WeAreCOBOTS - verdens største virtuelle messe om kollaborative robotter.

Besøgende fra alle industrier inviteres til gratis at deltage i messen, udforske de virtuelle stande og lære mere om kollaborativ automatisering, mens de samtidig kan deltage foredrag fra førende cobot-eksperter.

Efter i april at have afholdt en lignende online-messe i Tyskland med stor succes lancerer UR nu WeAreCOBOTS for hele Europa. Med flere end 30 virtuelle stande og 50 liveforedrag, vil de besøgende således få nye indsigter i automatiseringens fremtid uden behov for fysisk tilstedeværelse.

Nytænkning hos Universal Robots
Arrangementet har høj prioritet i virksomheden, og det peger også fremad mod nye måder at interagere med omverdenen på. Jürgen von Hollen, CEO for Universal Robots forklarer.

- Hos Universal Robots har det altid været et mål at tænke kreativt, selv når udfordringen er voldsom, siger Jürgen von Hollen og fortsætter:

- Lanceringen af den virtuelle cobot-messe slår en streg under denne målsætning, og det er en fantastisk ny måde, hvorpå vi kan interagere med alle dem, der interesser sig for automatiseringens verden. Med messen giver vi vores publikum mulighed for at lære mere om tendenser inden for automatisering. Det er særligt relevant i dag med tanke på de problemer, som verden står over for.

Jürgen von Hollen nævner blandt andet udfordringerne ved social distancering og afbrudte forsyningskæder i produktionsindustrierne. Virksomhederne er udfordret af både at sikre virksomhedskontinuiteten samt opretholde produktionen, mens der samtidig skal tages yderligere hensyn til medarbejdernes sikkerhed og trivsel.

- Vi glæder os meget over at kunne tilbyde dette virtuelle rum, hvor deltagerne kan opleve, hvordan kollaborativ automatisering kan imødekomme disse udfordringer, siger Jürgen von Hollen.

Ekspertforedrag og over 30 messestande
WeAreCOBOTS har en bred dagsorden med 50 liveforedrag om trends og analyser fra ledende eksperter, de mange muligheder med UR+-økosystemet, samt hvordan man får mest ud af sin cobot fra Universal Robots Academy.

Messen vil også have optagelser med livedemonstrationer af innovative automatiseringsapplikationer såsom emballering og palletering, slibning og polering, maskinpasning samt skruning. Alle foredragene vil være tilgængelige på engelsk, tysk, fransk, spansk og italiensk.

På tværs af flere end 30 virtuelle messestande kan de besøgende indgå i 1-1-samtaler med UR-eksperter samt forskellige UR+-partnere. Derudover kan de også deltage i livedemonstrationer af UR-cobots og -applikationer.

-lipe

2/6 2020
  • igus lancerer kompakt energikæde til skuffer og racks

    igus lancerer kompakt energikæde til skuffer og racks

    maskiner ›Producenten af motion plastics har til kabelføring i applikationer med en lav grad af bevægelse udviklet draw-e-chain. Med sin reducerede og mere velproportionerede størrelse kan energikæden spare brugerne 30 procent af omkostningerne
  • Odense Robotics StartUp fund kåret som en af de bedste

    Odense Robotics StartUp fund kåret som en af de bedste

    maskiner ›Fondens og dens inkubator ved Teknologisk Institut er på den britiske avis Financial Times' liste over Europas bedste startup hubs og accelerator programmer. Tilmed er den danske StartUp Fund den eneste, som udelukkende er dedikeret til robotteknologi
  • Ny løsning til overvågning af produktion og emballering i realtid

    Ny løsning til overvågning af produktion og emballering i realtid

    maskiner ›Virksomheden GEA lancerer på Anuga FoodTec messen en ny cloud-baseret webapplikation til fødevareforarbejdnings- og emballeringslinjer. Løsningen skal optimere produktion og ressourcer i fødevareindustrien
  • SOCO System leverer total pakkeløsning for genanvendt plastfilm

    SOCO System leverer total pakkeløsning for genanvendt plastfilm

    maskiner ›Den danske virksomhed har for tyske POLICYCLE bygget et fuldautomatisk pakke- og palleteringsanlæg til f.eks. plastiksække af genanvendt forbrugerplast. Se video:
  • Styr på kakaomassen

    Styr på kakaomassen

    maskiner ›Q-Interline har fået sin første ordre til måling af kakao, og dermed bevæger virksomheden sig ind i et nyt fødevaresegment indenfor konfekture
  • Absalon søger om at åbne robotuddannelse i Kalundborg

    Absalon søger om at åbne robotuddannelse i Kalundborg

    maskiner ›Professionshøjskolen har ansøgt om at åbne ny diplomingeniøruddannelse i robotteknologi og automation. Uddannelsen skal være med til at imødekomme industriens behov både i Kalundborg og i resten af landet
  • SICK lancerer den første touchscreen-betjente fotocelle

    SICK lancerer den første touchscreen-betjente fotocelle

    maskiner ›Sensor-specialisten lancerer den nye W10 i fire varianter, der egner sig særligt godt til fødevare- og farmaindustrien. De kan alle indstilles til enten forgrunds- eller baggrundsafblænding. Desuden kan brugeren vælge om sensoren skal havde fokus på hastighed eller præcision
  • Udvidelse giver plads til vækst indenfor specialmaskiner

    Udvidelse giver plads til vækst indenfor specialmaskiner

    maskiner ›Automations- og ingeniørvirksomheden Unimec, som bl.a. leverer specialmaskiner til pharma- og medicoindustrien er vokset ud af lokalerne. Derfor har virksomheden taget første spadestik til en ny montagehal, der udvider pladsen med en tredjedel