Smarte robotter til enhver anvendelse

Smarte robotter til enhver anvendelse

Egatec byder på en række innovative industrielle robotter fra den italienske robotproducent Comau som kan klare enhver opgave fra håndtering, samling, svejsning, palletering mm. Se og hør mere om dem på HI17

Egatec er eneforhandler af Comau robotter i Danmark, Norge og Island og er på HI17 klar til at fortælle mere om anvendelsesmulighederne og de mange fordele med robotterne.

Comau ejes af Fiat Chrysler og har i 40 år produceret robotter til automobilindustrien.Robotterne er kendetegnet ved høj ydeevne i forhold til hastighed, nøjagtighed, gentagelsesevne og fleksibilitet.

Sortimentet består af et bredt udvalg af robotter – med payload fra tre til 650kg. Hver robot er designet med et lille footprint, præcise bevægelser og positionering, samt stor pålidelighed og lave vedligeholdelsesomkostninger.

Klæd din robot på til opgaven

Egatec A/S tilbyder også robotdragter til beskyttelse af din robot i ekstreme miljøer.Iført beskyttelsesdragt kan robotter klare opgaver i krævende miljøer med støv, fugt, kemikalier samt høje og lave temperaturer.

Brug af beskyttelsesdragt betyder også lettere vedligehold og længere levetid for robotten. Egatec har stor erfaring inden for robotdragter til beskyttelse mod sandblæsning og det har vist sig at være en god idé at beskytte sin robot mod dette, da sandblæsning er med til at forkorte robottens levetid.Dragterne fås til alle robottyper og der kan leveres til malerobotter og svejserobotter.

Herudover kan der specielfremstilles dragter til diverse industrirobotter og elementer med mekaniske funktioner. Dragterne kan leveres med eller uden systemer der bevirker, at dragten trykfyldt under drift.

-hawin

8/8 2017