Schurs komplette pakkelinje på Scanpack

Schurs komplette pakkelinje på Scanpack

Maskinen, som blandt andet pakker småkager fra danske Kelsen til det amerikanske marked, kan ses på Emballagemessen i Gøteborg fra den 23. til den 26. oktober


Som et resultat af et godt og mangeårigt samarbejde har Schur leveret en komplet pakkelinje til Kelsen Groups fabrik i Ribe. Kelsen er ejet af Campbell’s, som blandt andet er kendt for Campbells Soup og deres store sortiment inden for snacks og kager. 

Linjen skal pakke Pepperidge Farm cookies, som for første gang produceres udenfor USA, produktet kan købes i alle de store amerikanske supermarkeder.

Når kagerne kommer ud af ovnen, overtager Schurs automatiske pakkelinje processen:

-Stakning af kagerne direkte efter ovnbåndet

-Håndtering af kagerne i papirkopper over i bakker

-Stakning af kage-bakkerne

-Pakning i poser med peel-åbning

-Pose-konstruktion der bevarer kagernes smag og konsistens

-Pakning i forsendelsesemballage og faslevering til palleteringsanlæg

Alt sammen i en automatisk proces med Schurs specialbyggede pakkelinje, der sikrer en effektiv produktion, med et minimum af spild og med garanti for høj kvalitet af slutproduktet.

Maskinerne i linjen er bygget op omkring Schur Box Bag, som er en af mange muligheder i SchurStar systemet.
Pakkeløsningen er allerede solgt til kunder i Europa, Mellemøsten og Afrika.

Mangeårig, tværfaglig erfaring
Samarbejdet omkring denne linje mellem Kelsen og Schur er det seneste eksempel på et mangeårigt samarbejde mellem de to parter, hvor mange års erfaring på tværs af industrier går op i en højere enhed.

Tove Kjeldsen, som er Supply Chain Director hos Kelsen Group udtaler:

- Vi har haft et meget effektivt samarbejde med alle involverede leverandører, hvor der fra Schurs side har været vist meget initiativ i forbindelse med at generere løsninger på alle elementer i pakkelinjen og virkeliggøre tankerne omkring emballagen. Det er for os som fødevareproducent vigtigt med denne type samarbejde, der sikrer, at vi får bedst mulige løsning. Det nære samarbejde mellem parterne er udtryk for et partnerskab, der er udviklet over mange år.

Udstyret i linjen er udviklet, produceret og leveret fra Schur Technology a/s i Horsens. Emballagen leveres fra to af koncernens fabrikker, henholdsvis Schur Pack Denmark i Horsens og Schur Star Systems i Flensborg.

Mød Schur på Scanpack på stand C01:44

-lipe

16/9 2018