Salmon ShowHow er på trapperne

Salmon ShowHow er på trapperne

Marel er klar med den 17. udgave af Salmon ShowHow, som i februar 2018 bliver afholdt i Progress Point i København

Folk fra den globale lakseforarbejdningsindustri mødes hvert år til Marel’s Salmon ShowHow for at diskutere de seneste innovationer og trends inden for lakseforarbejdning, samt for at opleve de nyeste teknologiske fremskridt fra Marel.

I 2017 var der mere end 300 besøgende fra mere end 30 lande fra alle dele af verden.

Programmet omhandler dog meget mere end diskussioner, og deltagerne vil få mulighed for at aktivere alle sanser, når de oplever udstyr og software til lakseforarbejdning på tætteste hold med løbende live demonstrationer af Marel’s brancheførende procesudstyr hele dagen.

I trænings- og demonstrationscentret, Progress Point er der mulighed for at vise hvordan udstyret fungerer i et simuleret produktionsmiljø, som vil give gæsterne mulighed både for at se det seneste udstyr til lakseforarbejdning og software, og røre maskinerne med duften af frisk produceret laks i luften, mens Marels konsulenter vil forklare hvordan Man kan hjælpe med at øge kvalitet, produktivitet, udbytte samt kapacitet.

Som noget nyt vil Marel i 2018 tilbyde en ny intens virtuel oplevelse, idet deltagerne med 3D briller kan bevæge sig rundt i et moderne produktionsanlæg.

Ud over demonstrationerne vil deltagerne også have mulighed for at lytte til gæstetalere der vil tale om aktuelle trends og teknologier inden for lakseindustrien. Dagen rundes af med et socialt arrangement om aftenen. 

Arrangementet afholdes onsdag den 7. februar 2017 i Progress Point, København.

 

23/10 2017
  • Bryggere og vinmagere - foren jer

    Bryggere og vinmagere - foren jer

    maskiner ›‘Hvad der passer sammen - fermenterer sammen’. Det er sloganet for den del af drikkevaremessen BrauBeviale, som følger op på, at det øgede fokus på vinindustrien var en klar succes på sidste års messe
  • AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    maskiner ›Ishida lancerer Sentinel 5.0 - en AI-drevet software til fjernovervågning og -rapportering. Den skal hjælpe fødevareproducenter og -fremstillere med at sikre maksimal kapacitet, ydeevne, effektivitet og værdi på produktionslinjerne
  • Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    maskiner ›Den danske producent af kollaborative robotter har udviklet et nyt brugervenligt hardware- og software-værktøjssæt, der kan bruges til at bygge nye applikationer, fremskynde forskning og gøre det hurtigere at bringe AI-produkter på markedet
  • Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    maskiner ›BEUMER Group har udviklet en innovativ AutoDrop-funktion til automatisk aflæsning af poserne i virksomhedens BG Pouch System. Den nye teknologi kan strømline og reducere pladsen i produktionen og muliggøre zero-touch i hele håndteringsprocessen
  • ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    maskiner ›Mettler-Toledo Product Inspection lancerer nu af ProdX 2.7, som den seneste opdatering af virksomhedens datastyringssoftware til fødevareproduktion. Den nye version leverer forbedret enhedsstyring, driftseffektivitet og forbedret dataindsigt for at optimere produktionslinjer og indsatser for bæredygtighed
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet