Salmon ShowHow er på trapperne

Salmon ShowHow er på trapperne

Marel er klar med den 17. udgave af Salmon ShowHow, som i februar 2018 bliver afholdt i Progress Point i København

Folk fra den globale lakseforarbejdningsindustri mødes hvert år til Marel’s Salmon ShowHow for at diskutere de seneste innovationer og trends inden for lakseforarbejdning, samt for at opleve de nyeste teknologiske fremskridt fra Marel.

I 2017 var der mere end 300 besøgende fra mere end 30 lande fra alle dele af verden.

Programmet omhandler dog meget mere end diskussioner, og deltagerne vil få mulighed for at aktivere alle sanser, når de oplever udstyr og software til lakseforarbejdning på tætteste hold med løbende live demonstrationer af Marel’s brancheførende procesudstyr hele dagen.

I trænings- og demonstrationscentret, Progress Point er der mulighed for at vise hvordan udstyret fungerer i et simuleret produktionsmiljø, som vil give gæsterne mulighed både for at se det seneste udstyr til lakseforarbejdning og software, og røre maskinerne med duften af frisk produceret laks i luften, mens Marels konsulenter vil forklare hvordan Man kan hjælpe med at øge kvalitet, produktivitet, udbytte samt kapacitet.

Som noget nyt vil Marel i 2018 tilbyde en ny intens virtuel oplevelse, idet deltagerne med 3D briller kan bevæge sig rundt i et moderne produktionsanlæg.

Ud over demonstrationerne vil deltagerne også have mulighed for at lytte til gæstetalere der vil tale om aktuelle trends og teknologier inden for lakseindustrien. Dagen rundes af med et socialt arrangement om aftenen. 

Arrangementet afholdes onsdag den 7. februar 2017 i Progress Point, København.

 

23/10 2017