Rotoflex er tilbage på det skandinaviske markedRalph Beier fra Rotoflex og Heidi Graff fra RR Print giver hånd på et godt samarbejde.

Rotoflex er tilbage på det skandinaviske marked

Rotoflex og RR Print har lavet en aftale om, at RR Print fremover repræsenterer Rotoflex på det skandinaviske marked

RR Print besøger rigtigt mange trykkerier hver år, og en af de ting Heidi Graff bemærker, når hun er ude og snakke løsninger med kunderne, er de mange ruller, der står og venter på at komme igennem flaskehalsene i færdiggørelsen med blandt andet opskæring.

- Det er en tendens, som går igen rigtigt mange steder, og som man hos trykkerierne gerne ser, at der bliver gjort noget ved, siger Heidi Graff.

Det er her, det nye samarbejde med Rotoflex bliver interessant, forklarer hun. Samarbejdet betyder nemlig, at RR Print kan hjælpe skandinaviske trykkerier af med flaskehalsene og få de færdige tryksager ud til kunderne hurtigere.

Første maskine er leveret

På en messe for nylig bemærkede RR Print Rotoflexs VLI600 skæremaskine, som overraskede med en hastighed på mere end 600 meter i minuttet og banebredde fra 330 til imponerende 700 millimeter.

Det nye samarbejde mellem Rotoflex og RR Print har allerede resulteret i levering af en ny VLI600-maskine til Dan Labels i Vejle, som blev installeret kort før sommerferien. Heidi Graff ser da også masser af muligheder, for at RR Print tager dialogen med trykkerierne, om hvordan man hjælper dem med at blive super effektive i produktionen.

- Vi glæder os til at hjælpe med at finde de allerbedste løsninger til kundernes opgaver. Og med vores nye samarbejde med Rotoflex er der endnu flere muligheder for at vi kan levere en skræddersyet løsning til kunderne, siger Heidi Graff.

Comeback til maskinerne ’der forsvandt’

Faktisk står der rigtig mange Rotoflex maskiner i Skandinavien, som er leveret før 2008.

- Rotoflex ’forsvandt’ fra det europæiske og dermed også fra det skandinaviske marked i forbindelse med finanskrisen i 2008/2009 og blev senere købt af producenten af flexotrykmaskiner, Mark Andy. I 2015 besluttede Rotoflex, at det var på tide at komme tilbage til Europa og udstillede på LabelExpo i Bruxelles. Det var her, jeg fandt dem, forklarer Heidi Graff.

RR Prints samarbejde med Rotoflex betyder, at man kan levere flere løsninger til kunderne.

- Vi dækker egentlig bare bredere med det nye samarbejde. Den nye maskine er et helt nyt produkt for os, og det gør det nemmere at finde præcis de produkter eller løsninger, der kan hjælpe vores kunder til at blive endnu bedre, siger Heidi Graff.

-hawin

 

 

 

 

Fakta om Rotoflex

Med mere end 8000 installationer over hele verden er Rotoflex en af de store spillere på markedet for inspektion, opskæring, oprulning og stanseudstyr. Rotoflex maskiner supporteres af OEM Customer Support Team. Rotoflex er en del af Mark Andy gruppen og en vigtig del af gruppens Total Solution Partner Strategy. Gruppen har hovedsæde i St. Louis, Missouri, USA, og har salg og distribution jorden rundt.

 

14/9 2016