Omron installerer to nye produktionslinjer i Holland

Omron installerer to nye produktionslinjer i Holland

Yderligere vækst i efterspørgslen på Omrons robotteknologi har været drivkraften i installationen af de nye produktionslinjer på Omrons topmoderne europæiske produktionsanlæg i Den Bosch, Holland

Den lokale produktion af parallelle robotter gør Omron i stand til at fokusere på forbedret produktivitet, hurtig responstid og kortere leveringstid.

Paul Sollewijn Gelpke, General Manager for Manufacturing & Supply Chain hos Omron i Europa, siger:

Fremstillingsindustrien har altid været udfordret i forhold til at reducere driftsudgifter og forkorte leveringstider. Produktionsanlæg rundt om i verden bestræber sig på at forbedre produktiviteten, og stigende anvendelse af arbejdsbesparende robotter er en af løsningerne.

- Denne vækst i efterspørgslen på vores robotteknologi har været drivkraften i installationen af to nye produktionslinjer på vores produktionsanlæg i Den Bosch, Holland. Produktionen af parallelle robotter lokalt gør os i stand til at forbedre produktivitet og reagere hurtigt på kortere leveringstider og kundebehov i regionen.

 Innovation designet til fremtiden

Udviklingen af innovative og effektive industrielle robotter til præcisionsproduktion, emballering og fabriksautomation i høj hastighed er kernen i virksomheden. Og via anlægget i Den Bosch tilbyder man nu udvikling af parallelrobotter i Hornet- og Quattro-serien, som kan hjælpe maskinbyggere og systemintegratorer med at føje effektive pick & place-funktioner til deres projekter inden for emballering og montage.

Med en plukkehastighed på 300 i minuttet er Quattro den hurtigste og mest fleksible parallelle pick & place-robot. Med sine fire arme tilbyder Omron Quattro desuden flere arbejdsfunktioner og en manipuleringsgrad, der ikke kan opnås andre steder.

Ved at føje robotteknologi til produktionsanlægget i Holland er Omron derfor godt rustet til at levere løsninger til de udfordringer, som producenter af biler, digitale enheder, levnedsmidler og emballage står over for i hele verden.

-hawin

19/9 2017