Nyudviklet rulleløfter til de komplicerede placeringer

Nyudviklet rulleløfter til de komplicerede placeringer

Logitrans’ opfindelse letter arbejdet med de store ruller

 

Når forskellige ruller, f.eks. folieruller, papirruller eller valser, skal placeres i en pakke-, trykkeri- eller produktionsmaskine, er det ofte småt med pladsen omkring eller under maskinen.

Rullerne skal ofte placeres langt inde i maskinen, hvor der er begrænset manøvremulighed, og det kan være svært og hårdt for brugeren at få placeret rullen.

- Mange kunder har spurgt os, om vi kunne finde en løsning på dette, og vi har derfor udviklet en Rulleløfter, som har meget kompakte byggemål og er meget manøvredygtig. Den kan derfor køre rullerne helt tæt på f.eks. printmaskinen, så brugeren nemt kan placere rullen i maskinen, siger Gitte Kirkegaard, CEO i Logitrans i Ribe.

Rulleløfteren er også udviklet til samarbejde med Logitrans’ Rullerotator, som kan tage en rulle fra f.eks. en palle, rotere den og placeres den på Rulleløfter. Rulleløfteren transporterer så rullen til produktionsmaskinen og placerer den skånsomt på plads.

- Vores Rulleløfter gør placering af ruller på ’komplicerede’ steder endnu mere sikkert og ergonomisk rigtigt for brugeren, siger Gitte Kirkegaard.

Rulleløfteren kan håndtere ruller med en diameter på max. 1270 mm og en længde på max. 520 mm

-lipe

29/1 2018
  • Bryggere og vinmagere - foren jer

    Bryggere og vinmagere - foren jer

    maskiner ›‘Hvad der passer sammen - fermenterer sammen’. Det er sloganet for den del af drikkevaremessen BrauBeviale, som følger op på, at det øgede fokus på vinindustrien var en klar succes på sidste års messe
  • AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    maskiner ›Ishida lancerer Sentinel 5.0 - en AI-drevet software til fjernovervågning og -rapportering. Den skal hjælpe fødevareproducenter og -fremstillere med at sikre maksimal kapacitet, ydeevne, effektivitet og værdi på produktionslinjerne
  • Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    maskiner ›Den danske producent af kollaborative robotter har udviklet et nyt brugervenligt hardware- og software-værktøjssæt, der kan bruges til at bygge nye applikationer, fremskynde forskning og gøre det hurtigere at bringe AI-produkter på markedet
  • Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    maskiner ›BEUMER Group har udviklet en innovativ AutoDrop-funktion til automatisk aflæsning af poserne i virksomhedens BG Pouch System. Den nye teknologi kan strømline og reducere pladsen i produktionen og muliggøre zero-touch i hele håndteringsprocessen
  • ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    maskiner ›Mettler-Toledo Product Inspection lancerer nu af ProdX 2.7, som den seneste opdatering af virksomhedens datastyringssoftware til fødevareproduktion. Den nye version leverer forbedret enhedsstyring, driftseffektivitet og forbedret dataindsigt for at optimere produktionslinjer og indsatser for bæredygtighed
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet