Nyt kapitel i Sealing System

Nyt kapitel i Sealing System

Udvikleren af kundetilpassede pakkelinjer har fået nyt domicil og nyt logo, som skal understrege virksomhedens udvikling på alle fronter

- En moderne, teknologisk orienteret virksomhed er nødt til at have en 'udstråling', der matcher de kompetencer, virksomheden har, og de krav, som kunderne stiller, lyder det fra Sealing System.

Og virksomheden har taget konsekvensen, og lancerer nu i forbindelse med indflytning i virksomhedens nye, moderne domicil også et nyt logo, der skal signalerer modernitet, dynamik og logistisk kompetence.

Sealing System har de senere år oplevet en særdeles positiv udvikling. Det gælder med hensyn til omsætning og antal medarbejdere - men også, og ikke mindst, med hensyn til omfang og funktionsindhold af de leverede ordrer.

Komplette pakkelinjer
Sealing System blev etableret i 1998 i Skovlund ved Ansager, og hvor firmaet i starten primært solgte enkeltstående pakkemaskiner er virksomheden nu oftest totalleverandør af komplette pakkelinjer: Fra fyldning af kundens produkter i en given emballage, pakning i f.eks. kartoner og frem til palletering, typisk med robot, samt folieomvikling af den færdige palle, klar til forsendelse.

Nyt domicil i Grindsted
Sealing System købte i november sidste år en erhvervsejendom med tilhørende 22.000 kvm.  grund på Hedemarken 1 i Grindsted. Her er de 60 ansatte i fuld gang med at finde sig til rette. Det nye domicil, der er på godt 5.000 kvm., indeholder alle nødvendige faciliteter, administration, udvikling, produktion, montage mv.

Kunderne er nogle af de største virksomheder
Sealing System har specialiseret sig i kundetilpassede, komplette pakkelinjer, og kunderne tæller nogle af landets største og mest kendte virksomheder fra både fødevarebranchen og den øvrige industri. ”Udover Danmark er vi ved at etablere os i Norge og Sverige, og specielt i Norge har vi fået rigtigt godt fat hos nogle store fødevarevirksomheder” siger salgsdirektør Kjeld Østergaard Jensen.

Nyt logo peger fremad
Udarbejdelsen af det nye logo ligger i naturlig forlængelse af den udvikling, Sealing System har været igennem. Lige som virksomheden er vokset ud af de hidtidige faciliteter, er tiden også kommet til et logo, der udstråler modernitet og effektiv teknologi, højt indhold af knowhow og logistisk kompetence. Logoet er kreeret af designbureauet Design Fordi fra Varde, og logoets 'underliner' fortæller præcist, hvad Sealing Systems forretningsgrundlag er: 'Intelligent Packaging Solutions'.

Symbolelementer i det nye logo:

 

 

 

 

 

1: Robotarmen/værktøjet – det der griber og håndterer

2: Pakkelinjen – én linje, der har et forløb med flere forgreninger

3: Ansigtet, det intelligente, der får teknologien til at fungere

4: Emballage, der står åbent – kassen klar til at blive fyldt

-lipe

4/9 2017