Ny vejecelleteknologi sætter nye standarder for kontrolvejning
FlascCell kan veje op til 800 fødevarepakker i minuttet med en præcision, der overgår de normale specifikationskrav

Ny vejecelleteknologi sætter nye standarder for kontrolvejning

FlashCell er navnet på Mettler Toledos seneste generation af EMFR-vejecelleteknolog. Der hurtigere og mere præcis end tidligere vejeceller, hvilket opfylder den voksende efterspørgsel efter hurtigere gennemløb, højere vejepræcision og mindre fodaftryk på linjerne

C-serien af kontrolvejningssystemer fra METTLER TOLEDO Product Inspection sætter nye standarder for
hastighed og præcision ved at tage ny vejecelleteknologi i brug, som sætter systemerne i stand til at levere brancheførende gennemløbshastigheder.

FlashCell™-vejecellerne vejer fødevarer ved hastigheder på op til 800 pakker i minuttet med en præcision, der
overgår kravene i måleinstrumentdirektivet (MID). FlashCell™-serien består af tre forskellige typer vejecelle, så fødevareproducenter afhængigt af den konkrete type produkter kan vælge den mest optimale vejecelle, der kan veje alle produkter på op til 10 kg præcist og pålideligt.

-Brugere af METTLER TOLEDOs C-serie af checkvejere kan nu få produkterne hurtigere igennem og reducere den mængde produkt, der foræres væk, ved hjælp af mere præcis vejning. Producenterne vil også nyde godt af kontrolvejningssystemets mindre fodaftryk, der gør det nemmere at få plads til det på den begrænsede plads på fabriksgulvet, lyder det fra producenten.

Forbedringer i alle tests
Præstationsparametrene er allerede dokumenteret, for METTLER TOLEDO har gennemført omfattende test, der sammenligner de nye FlashCell™-vejeceller med de nuværende EMFR-vejeceller, og installeret den nye vejecelleteknologi hos kunder. Ved hjælp af disse tests og installationer har checkvejere med FlashCell™-vejeceller f.eks. demonstreret evnen til at opnå gennemløbshastigheder på op til 800 pakker i minuttet og en 40 % bedre standardafvigelse, hvilket ligger inden for MID-kravene for en myslibar på 35 g.

-FlashCell™-teknologien repræsenterer en væsentlig yderligere forbedring af de allerede fleksible checkvejere i C-serien, hvilket giver kunderne mulighed for at forbedre produktiviteten betydeligt, samtidig med at præcisionen maksimeres i overensstemmelse med deres behov,udtaler Frank Borrmann, Market Manager hos METTLER TOLEDO
Product Inspection.

Borrmann fortsætter:
-I vore dages marked skal fødevareproducenterkunne reagere hurtigt og kompetent på trends i hastig forandring,
herunder ændringer i produkttype, -form og -vægt. Ved at investere i en checkvejer fra METTLER TOLEDO med FlashCell™-vejecelleteknologi vil producenterne få et fleksibelt og fremtidssikret system, hvor hver enkelt komponent kan tilpasses til fremtidige behov.

-lipe

8/6 2021
  • Bryggere og vinmagere - foren jer

    Bryggere og vinmagere - foren jer

    maskiner ›‘Hvad der passer sammen - fermenterer sammen’. Det er sloganet for den del af drikkevaremessen BrauBeviale, som følger op på, at det øgede fokus på vinindustrien var en klar succes på sidste års messe
  • AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    maskiner ›Ishida lancerer Sentinel 5.0 - en AI-drevet software til fjernovervågning og -rapportering. Den skal hjælpe fødevareproducenter og -fremstillere med at sikre maksimal kapacitet, ydeevne, effektivitet og værdi på produktionslinjerne
  • Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    maskiner ›Den danske producent af kollaborative robotter har udviklet et nyt brugervenligt hardware- og software-værktøjssæt, der kan bruges til at bygge nye applikationer, fremskynde forskning og gøre det hurtigere at bringe AI-produkter på markedet
  • Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    maskiner ›BEUMER Group har udviklet en innovativ AutoDrop-funktion til automatisk aflæsning af poserne i virksomhedens BG Pouch System. Den nye teknologi kan strømline og reducere pladsen i produktionen og muliggøre zero-touch i hele håndteringsprocessen
  • ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    maskiner ›Mettler-Toledo Product Inspection lancerer nu af ProdX 2.7, som den seneste opdatering af virksomhedens datastyringssoftware til fødevareproduktion. Den nye version leverer forbedret enhedsstyring, driftseffektivitet og forbedret dataindsigt for at optimere produktionslinjer og indsatser for bæredygtighed
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet