KUKA viser fremtidens smarte produktion i realtid på hi17mobil platform KMP 1500

KUKA viser fremtidens smarte produktion i realtid på hi17mobil platform KMP 1500

På årets messe er det KUKAs smarte løsninger inden for automatisering, som er i fokus. KUKA demonstrerer i praksis på hi17mobil platform KMP 1500, hvordan deres SmartProduction gør produktionslinjer klar til fremtiden.

 

KUKA giver et indblik i fremtidens smarte produktion i realtid på sin stand på Herning-messen den 3.-5. oktober 2017.

- De besøgende vil i realtid overvære en demonstration af, hvordan effektiviteten og proceskvaliteten øges, ved at vi kobler alle KUKAs produkter til skyen via KUKA Connect, som er vores cloud-løsning til integrering af produktion og vedligehold, siger Joacim Lorentsson, salgschef hos KUKA Nordic.

KUKA SmartProduction er en ny software til intelligente netværk, der anvender skyen som centralt lager, hvilket giver en enkel, sømløs og producentuafhængig samlet integration af alle produktionsmaskiner i skyen. Softwaren er udviklet med henblik på maksimal frihed og kan distribueres over forskellige hardware- og softwareplatforme. Det standardiserede interface gør den til den ideelle IoT-platform for virksomheder på alle markeder og i alle sektorer.

På Herning-messen præsenterer KUKA desuden sit nye mobile produktionssystem KUKA Mobile Plattform 1500, som muliggør en fleksibilitet i produktionen, som hidtil har været utænkelig. KMP 1500 er en platform, som nemt kan integreres i produktionen, og som understøtter logistikken mellem de forskellige procesfaser.

Markedets første industrirobot, som interagerer med mennesker – LBR iiwa – er også med på messen ligesom KUKAs nyeste sensorprodukt KUKA RoboCeption.

- Vi er stolte over at få lejlighed til at vise vores kunder KUKAs gedigne og omfattende robotløsninger til Industri 4.0. RoboCeption er et lysende eksempel på en sensorløsning, som gør det muligt for robotten at se og vurdere på samme måde som et menneske, siger Joacim Lorentsson og glæder sig til at møde alle robotinteresserede på KUKAs stand på hi17.

16/8 2017