Ishida Europe åbner kontor i SkandinavienDe danske medarbejdere i Ishida Europes Business Solutions har været med til at udvikle meget udstyr for Ishida.

Ishida Europe åbner kontor i Skandinavien

De effektive pakke- og fyldemaskiner fyldte en del på Ishidas stand på Interpackmessen i Düsseldorf. Løsningerne er efterspurgte i det meste af verden. Også i Skandinavien. Det er en af årsagerne til, at virksomheden snart åbner et skandinavisk kontor

Af Hans Windeløv

Ishida Europe har haft stor fremgang de seneste år. Alene de seneste syv år har man vækstet med 14 % per år på EMEA-markederne. Også i Skandinavien er der bud efter producentens fylde- og pakkemaskiner og øvrige løsninger til food- og nonfoodvarer.

Det går faktisk så godt med efterspørgslen i Danmark, Sverige og Norge samt Finland, at Ishida Europe i løbet af sommeren 2017 åbner et skandinavisk kontor.

Tættere på kunderne

- I takt med at vi vokser, og vores løsninger bliver mere og mere efterspurgte, ønsker vi at være tættere på kunder og agenter. Det gør det nemmere at have en løbende dialog om løsningerne, og gør det nemmere at følge opgaverne helt til dørs, med montering, implementering og integration. Hvad enten vi leverer en stand-alone løsning, hele pakkelinjer, skræddersyede installationer, eller det er udstyr, som vi integrerer i eksisterende løsninger med udstyr fra andre brands, har vi en meget hurtigere responstid.

- Står kunderne overfor udvidelse af kapaciteten, ønsker de ekstra serviceydelser, eller vil de ændre i set-up’et, kan vi meget hurtigere rykke ud, få gang i dialogen. På den måde bliver det langt nemmere at komme med konkrete forslag og tilbud og lave ændringer og effektiviseringer af deres udstyr og produktionslinjer.  

Høje lønninger i Skandinavien

Sådan siger Ulrich Nielsen, som er direktør for Business Solutions hos Ishida Europe. Han står i spidsen for den division i Ishida Erope, som udvikler udstyr og løsninger til case-packing i proteinfødevareindustrien.

Løsningerne til dette segment, hvor man blandt andet pakker kylling, kød og fisk, bliver udviklet af en gruppe af ingeniører og designere, som tæller flere danskere. Løsningerne består af udstyr og maskiner, som blandt andet automatiserer og effektiviserer flowet i pakke- og fyldelinjer og samtidig minimerer fejl og spild.

- Det er løsninger af meget høj kvalitet, vi designer og producerer. Og det er faktisk noget, som falder godt i tråd med udviklingen på de industrielle markeder især i Nordeuropa. De høje lønninger til medarbejdere, som præger industrien her, øger efterspørgslen på effektive løsninger, som samtidig har stor kapacitet.

- Det gør det muligt at øge produktiviteten, uden at man skal ansætte flere medarbejdere. Derfor giver det ganske god mening, at vi åbner en afdeling med kontor i Skandinavien, siger Ulrich Nielsen.

Samarbejder med de lokale forhandlere

Afdelingen, som kommer til at ligge i Göteborg, kommer til at arbejde tæt sammen med de forhandlere, som allerede er på plads i regionen. Blandt andet Sealing System A/S i Danmark.

- Den nye Ishida Europe afdeling i Göteborg omfatter salgs- og servicemedarbejdere. Det betyder, at vi dækker hele området med et fint netværk af sælgere, montører og servicemedarbejdere. Det gør det nemmere for os at bearbejde markedet og gør os samtidig attraktive som samarbejdspartner for kunderne, siger Ulrich Nielsen.

 

 

28/6 2017