Egatec bliver forhandler af Comaus robotter

Egatec bliver forhandler af Comaus robotter

Fra 1. november 2016 er Egatec A/S blevet udnævnt som forhandler af robotter fra den italienske robotproducent Comau. Aftalen omfatter salg og support af alle Comaus robotløsninger i Danmark, Norge og Island

Samarbejdet understøtter Egatec´s strategi om at være fuld leverandør af automations- og robotløsninger og virksomheden kan nu tilbyde et bredt sortiment af teknologisk avancerede og fleksible robotter til mange applikationer, alt fra bl.a. håndtering, svejsning, forsegling og palletering.

- Comau er en spændende virksomhed som har været i robotbranchen i mange år og har over 30.000 installerede robotter verden over. De er en stor aktør på markedet der har haft meget succes inden for bilbranchen og nu også i den generelle fremstillingsbranche.

- Som forhandler kan vi nu tilbyde vores kunder over 40 forskellige robotsystemer, der har en belastning på tre kilo til 650 kilo, så vi stort set kan klare enhver automationsopgave, siger Mads Nychel, administrerende direktør i Egatec A/S, om den nye aftale.

Forhandleraftalen er et videreskridt for Comau´s vækststrategi, der skal styrke deres tilstedeværelse på nye eksportmarkeder.

Comau ser Egatec som en stærk spiller i branchen og solid partner med mange års ekspertise og dyb viden inden for robotteknologien.

-hawin

31/10 2016
  • Bryggere og vinmagere - foren jer

    Bryggere og vinmagere - foren jer

    maskiner ›‘Hvad der passer sammen - fermenterer sammen’. Det er sloganet for den del af drikkevaremessen BrauBeviale, som følger op på, at det øgede fokus på vinindustrien var en klar succes på sidste års messe
  • AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    AI-baseret fjernovervågning til fødevarebranchen

    maskiner ›Ishida lancerer Sentinel 5.0 - en AI-drevet software til fjernovervågning og -rapportering. Den skal hjælpe fødevareproducenter og -fremstillere med at sikre maksimal kapacitet, ydeevne, effektivitet og værdi på produktionslinjerne
  • Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    Universal Robots lancerer AI Accelerator til cobots

    maskiner ›Den danske producent af kollaborative robotter har udviklet et nyt brugervenligt hardware- og software-værktøjssæt, der kan bruges til at bygge nye applikationer, fremskynde forskning og gøre det hurtigere at bringe AI-produkter på markedet
  • Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    Forbedret Pouch System overflødiggør manuel håndtering

    maskiner ›BEUMER Group har udviklet en innovativ AutoDrop-funktion til automatisk aflæsning af poserne i virksomhedens BG Pouch System. Den nye teknologi kan strømline og reducere pladsen i produktionen og muliggøre zero-touch i hele håndteringsprocessen
  • ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    ProdX-softwareopgradering kan øge produktsikkerheden

    maskiner ›Mettler-Toledo Product Inspection lancerer nu af ProdX 2.7, som den seneste opdatering af virksomhedens datastyringssoftware til fødevareproduktion. Den nye version leverer forbedret enhedsstyring, driftseffektivitet og forbedret dataindsigt for at optimere produktionslinjer og indsatser for bæredygtighed
  • NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    NPT præsenterer trådløs scanner fra Zebra

    maskiner ›Det er en efterspurgt vare, Norris Print Tech nu har på hylden til sine kunder: En trådløs version af Zebras 2D scanner - bl.a. med en optimeret udgave til særligt vanskelige 1D/2D koder
  • AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    AI og robotter og AI skal forlænge produkters levetid

    maskiner ›Nyt EU-projekt skal ved hjælp af kunstig intelligens og avanceret robotteknologi styrke de cirkulære processer, når det kommer til genfremstilling af produkter. Teknologisk Institut repræsenterer Danmark i projektet
  • Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    Fødevarebranchens klimaudfordringer og -dilemmaer er til debat på Foodtech

    maskiner ›FoodTechs nye event Global Dilemma Conference udforsker med hjælp fra en lang række eksperter, hvordan fødevarebranchen bedst sikrer den grønne omstilling fremadrettet