Bedre indtjening i både produktionen og pakkerietDen nye Espera Nova ES-E med en etiketteringshastighed på op til 80 pakker/min.er en mærkningsløsning, der kan håndtere pakker med produktvægt fra 50 gram og op til 15 kg.

Bedre indtjening i både produktionen og pakkeriet

Scanvaegt lancerer en række produktnyheder til både produktion og pakkeri på FoodTech-messen. De dedikerede løsninger digitaliserer og automatiserer alle processer og reducerer dermed spild, arbejdstid og fejl

Scanvaegt Systems har for nylig udvidet programmet af inspektionsløsninger med TriVisions avancerede visionsystemer samt Anritsu kompakte checkweighers, metaldetektorer og x-ray systemer.

De nyheder viser virksomheden som del af sine komplette EOL-pakkelinier på FoodTech i MCH i Herning.

Beskyt forretningens brand og indtjening
TriVisions innovative visionsystemer udfører kvalitetskontrol af emballerede fødevarer og sikrer, at de opfylder rette kvalitetsniveau.

Systemerne kan inspicere på parametre som fremmedlegemer, farve, indhold med antal og mængde, form og størrelse, etikettens print, stregkode samt position, produktoverflade og emballage-forsegling.

Den automatiske kvalitetskontrol sker lynhurtigt og optimerer produktionsprocessen, reducerer manuelt arbejde og eliminerer dyre tilbagekaldelser og bøder.

High-speed checkvejning og inspektion i pakkelinien
Som del af sit program lancerer Scanvaegt nu Anritsu super-kompakte inspektionsløsninger, der, ifølge Scanvaegt, giver markante forbedringer i pakkelinjen.

Løsningerne omfatter hurtige og præcise checkvejere med hastighed op til 300 pakninger/min og en nøjagtighed helt ned til 0,1 g.

I serien findes også en kompakt kombo-checkvejer med integreret metaldetektor, der med en totallængde på blot 775 mm nemt kan indpasses i enhver pakkelinie.

Løsningen kan også udbygges med et X-ray system til kontrol af ben/knogle, antal, fyld og indhold i en vare.

Økonomisk, high-precision sortering
Virksomheden præsenterer også den nye SB520 ScanBatcher til både tolerance-batching, minimumsbatching og sizing.

Med den nye forbedrede software og effektiv vejeteknologi reducerer SB520 give-away til et minimum og skaber maksimalt udbytte af råvarerne.

Samtidig udgør SB520 en økonomisk løsning til udskiftning af en eksisterende Scanvaegt 7100 eller 4700, da man kan nøjes med at udskifte vejemaskinen og køre videre med den gamle separator og infeed-sektion.

Det reducerer både installationstid samt investeringen betydeligt.

Fleksibel og miljøvenlig veje- og etiketteringslinje
Den nye Espera Nova ES-E med en etiketteringshastighed på op til 80 pakker/min. udgør en mærkningsløsning, der kan håndtere pakker med produktvægt fra 50 gram og op til 15 kg.

Det fuldautomatiske system kan konfigureres med helt op til fire printere: to over båndet til påsætning af etiketter ovenpå pakken og to under båndet til etikettering på pakkens underside.

Nova ES-E er tillige en miljøvenlig løsning, der reducerer elforbruget væsentligt, da den har en intern kompressorløsning, der kun bruger strøm, når den kører selve etiketteringsprocessen.

ScanPlant NG er et manufacturing execution system, der overvåger produktionsudvikling og skaber transparens i alt - fra produktivitet og lagerudvikling til udbytte og svind i realtid.

Det sikrer, at selv små afvigelser i de individuelle processer opdages hurtigt, så man kan gribe ind i tide, reducere give-away og forhindre store tab.

På FoodTech-messen er Scanvaegt System er på plads på stand L-9364.

-hawin

 

 

27/8 2024
  • AVK International vinder Automatiseringsprisen 2024

    AVK International vinder Automatiseringsprisen 2024

    maskiner ›Det er 30 år siden, familievirksomheden i Galten købte sin første robot. Nu har producenten af drikkevandsventiler modtaget det danske robotnetværk, DIRAs automatiseringspris for sin "Ferrari"-robotløsning, der er udviklet sammen med Kilde Automation. Se video om vinderløsningen:
  • AI-baseret kvalitetskontrol i farver fra SICK

    AI-baseret kvalitetskontrol i farver fra SICK

    maskiner ›Inspector83x er udviklet til let og ukompliceret kontrol, fejlfinding og sortering - selv for amatører, lover producenten af sensorløsninger. Det nye 2-farvekamera bliver præsenteret på Foodtech i næste måned
  • Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    Cobotics.dk lanceret på det danske marked

    maskiner ›Virksomheden har etableret sig i Kastrup og tilbyder en bred vifte af intelligente robotter, der er designet til at samarbejde med mennesker på tværs af brancher fra produktion og lagre til renrum
  • Forståelsen af vand er afgørende papirproduktionens fremtid

    Forståelsen af vand er afgørende papirproduktionens fremtid

    maskiner ›Ny forskning viser, at vi kan øge antallet af gange, papir kan genbruges, hvilket kan revolutionere papirindustrien. Björn Sjöstrand, lektor i kemiteknik, har brugt mange år på at forstå og forbedre processen med at fjerne vand fra træfibre i papirproduktionen. I oktober er han indlægsholder på Scanpack Pioneers, og vil forklare, hvordan hans forskning kan gøre papirproduktionen mere ressourceeffektiv
  • Mejeribranchen kårer sine bedste produkter på FoodTech

    Mejeribranchen kårer sine bedste produkter på FoodTech

    maskiner ›I omegnen af 1.200 produkter forventes at deltage i IFC International Food Contest, der i år nyder ekstra stor opbakning fra udlandet. Mejeribranchens helt store fejring og prisfest er en del af FoodTech, der finder sted i MCH 1.-3. oktober
  •  SICK udvider NOVA-grænseflade til højhastigheds 3D-applikationer

    SICK udvider NOVA-grænseflade til højhastigheds 3D-applikationer

    maskiner ›Med den nye Nova support til RULER3000 bliver hurtige, præcise high-end 3D-visionsapplikationer tilgængelige for både eksperter og ikke-eksperter. Inden for få minutter kan brugere implementere tilpassede applikationer og inspicere detaljer i ekstreme hastigheder - f.eks. i bagerier og konfektureproduktion
  • Opbevaring i højden sparer tid og plads

    Opbevaring i højden sparer tid og plads

    maskiner ›Italienske Modula Pallet er et automatiseret, pladsbesparende system til at opbevare europaller i højden på en fleksibel, hygiejnisk og sikker måde. Nu kommer det til Danmark
  • Robotter forbedrer arbejdsmiljøet hos Kohberg

    Robotter forbedrer arbejdsmiljøet hos Kohberg

    maskiner ›Bageriet har igenne årene taget robotter og automatisering til sig for at forbedre både arbejdsforholdene og produktionen. Sammen med seks andre virksomheder deler Kohberg sine erfaringer i en rapport af Teknologisk Institut, som også har produceret en video fra brødproduktionen: