Antalis vil præge udviklingen

Antalis vil præge udviklingen

Antalis og Antalis CC&CO fusionerer den 28. oktober 2016 sine aktiviteter i et nyt samlet selskab under koncernens hovednavn Antalis A/S.

Antalis vil være førende i Skandinavien inden for Print, Office, Packaging, Foodservice og Visual Communication.

Virksomheden er allerede Europas største emballage- og papirudbyder og verdens næststørste distributør inden for papir. Fusionen gennemføres for at høste de mange synergieffekter, som gør det endnu mere attraktivt for kunder at samle alle sine indkøb hos Antalis.

Antalis er gearet til at følge udviklingen og sætte sit præg på den.

- Vi er specialister, der brænder for at designe og levere løsninger, hvor mulighederne i individualiserede print, nye bæredygtige materialer og indvendig produktbeskyttelse går op i en højere enhed, siger administrerende direktør Steen Murmann.

Udvikling skaber nye behov

Med digitalisering fulgte rygterne om 'det papirløse' samfund. Papirets rolle har ændret sig markant, men har tilpasset sig. Samtidig stiger behovet for emballage som direkte følge af den voksende internethandel. Det gælder både branding, gennem stærke, visuelle designløsninger på pakkerne, og produktbeskyttelse af alt fra kostbar elektronik til fødevarer.

Medarbejderne gør forskellen

Med over 20.000 varenumre bliver Antalis attraktiv for kunder, som ønsker at samle indkøbet hos én leverandør med stor bredde i sortimentet og viden omkring specialløsninger. Det giver kunderne betydelige effektiviseringsgevinster og besparelser.

- Når vi vokser så meget i bredden, ser jeg det som den vigtigste opgave at holde fast i kvaliteten af vores rådgivning. Det er medarbejderne bag de mange varenumre, som er kittet, der får det hele til at hænge sammen i løsninger, som passer til kundernes behov, siger Steen Murmann.

Just ask Antalis – der er mennesker bag

Når det gælder kvalitet, rådgivning, service og logistik, vil kunderne få den samme høje fællesnævner - nu inden for alle fire forretningsområder.

- Just ask, bare spørg – jeg lover dig, du får et kvalificeret svar, siger Steen Murmann.

-hawin

28/10 2016