Specialudviklede møbler hæver hygiejnen

Specialudviklede møbler hæver hygiejnen

Samarbejde med Handy Transportvogne har sikret Gerresheimer Vaerloese A/S skræddersyede rentrumsmøbler til overkommelige priser

- Lige så snart det hedder rentrum, er priserne almindeligvis vanvittigt høje, og fordi udbuddet ikke er så stort i Danmark, er det i høj grad producenternes marked. Udfordringen var derfor at finde en leverandør, der kunne løse et særligt behov og levere god kvalitet til rimelige penge.

Sådan siger Joakim Sørensen, der er Department Manager hos Gerresheimer Vaerloese A/S.

Virksomheden producerer plastbeholdere til medicinalindustrien i sine to afdelinger Værløse og Haarby og er dermed underlagt de strenge krav, myndighederne stiller til ikke mindst hygiejneforholdene i rentrum.

Med kravene følger ofte en høj indkøbspris, og da Gerresheimer for nylig skulle anskaffe nye møbler, afsøgte virksomheden derfor markedet for leverandører, der kunne levere møbler, som var nemme at holde rene og til en pris, der var fornuftig nok til, at investeringen kunne godkendes.

Gerresheimer henvendte sig med sit behov til Koldingvirksomheden Handy Transportvogne, som udvikler udstyr til bl.a. intern transport og logistik i industrien og på hospitaler. Og Handy Transportvogne vendte tilbage til Gerresheimer med forslag, som derefter blev videreudviklet og tilpasset i fællesskab.

Ryddelige og overskuelige sluser
Det nye møblement er af rustfrit stål og består af bænke, magasiner til blandt andet hårnet og skoovertræk samt en kombineret ruminddeler og dueslag.

– Møblerne gør, at det nu er nemt at holde rentrumssluserne ryddelige og overskuelige. Bænken giver tydelig adskillelse mellem den urene side og den rene – lidt ligesom man kender det fra svømmehallen. Bænken har ruminddelinger så beskidt og rent fodtøj er adskilt. Og gennem det nye dueslag, der også er en del af

slusen, kan vi nu lægge ordrer direkte ind til produktionen uden at gå på kompromis med hygiejnen. Indtil videre er den nye løsning implementeret i Værløse, men på længere sigt skal det også rulles ud i Haarby, fortæller Joakim Sørensen, og tilføjer:

– Med vores specialdesignede møbler til rentrumsslusen har vi løftet hygiejnestandarden yderligere. Hos Handy Transportvogne har vi nu fået en fuldstændig skræddersyet løsning – endda til yderst konkurrencedygtige priser,

For at ramme det helt rigtige produkt, tager Handy Transportvogne altid udgangspunkt i kundens behov og tilskriver et tæt samarbejde stor værdi.

– Det er godt, når vi kan være skarpe på, hvad vores kunder har brug for og udvikle den optimale løsning i fællesskab. De individuelt tilpassede løsninger er helt essentielle for os, og som det var tilfældet ved møblementet til Gerresheimers rentrum, er det en fornøjelse, når vi kan se, at vores produkter gør en forskel for vores kunder, siger Anne-Mette Isbrandt Madsen, Internal Sales and Administration Manager ved Handy Transportvogne.

-lipe

 

Fakta om Handy Transportvogne A/S

Har siden 1949 udviklet og produceret udstyr til intern transport, opbevaring og håndtering i blandt andet industrien, sundhedssektoren og fødevarebranchen.

Virksomheden er specialiseret i kundetilpassede løsninger, der understøtter effektive arbejdsgange, og tilbyder desuden et stort program af katalogvarer direkte fra lager.

Handys hovedkontor ligger i Kolding, men virksomheden har produktion i både Danmark, Baltikum og Asien.

18/10 2017