Skræddersyet lim til kunderne

Skræddersyet lim til kunderne

PKI Supply producerer industrilim til både store danske virksomheder og til udlandet. Succesen skyldes stor knowhow og miljørigtige produkter, som er tilpasset kunderne

Hos industrilimsproducenten PKI Supply har man i årevis produceret lim til mange forskellige brancher – alt fra construction og assembling til graphic og emballage.

Fredericia-virksomheden har især stor succes med selv at udvikle unikke produkter, som er grønne og uden giftige kemikalier. Det er blandt andet produkter, som yder en banebrydende brandbeskyttelse, vandbaserede lime til polstermøbler, lavformaldehyd-limen ProFect 2702 samt det brede udvalg af PU lime. Alle produkter bliver en del af PKI Supply’s stand på HI-messen til oktober.

Stor knowhow
- Hos PKI Supply har vi en stor knowhow fra limindustrien og mange års erfaring med at udvikle produkter, som er skræddersyet til vores kunder. Men for os betyder det også meget, at produkterne er miljørigtige og samtidig lette at anvende i produktionen. Det er vi lykkedes med i både vores brandhæmmer og vores egen serie ProFect, og det er fremtiden indenfor vores branche, tror vi, siger direktør Karl Brynningsen.

Netop arbejdet med nye produkter kendetegner den innovative limproducent. I limbranchen oplever man ofte, at klæbestofferne indeholder mange giftige kemikalier, men PKI Supply har succes med at udvikle miljørigtige og grønne alternativer.

Skræddersyede produkter og rådgivning
PKI Supply har siden 1995 specialiseret sig i lim- og klæbemetoder til industrien, hvilket har ført til en kundeportefølje, som i dag blandt andet tæller Carlsberg, Arla Foods, Velux og JeldWen Doors.

Og da ikke to virksomheder er ens, er det blevet en mærkesag for PKI Supply at udvikle lim og klæbestoffer, som er kundetilpassede. Det sker ofte i samarbejde med kunderne.

- Det er vores rådgivning og viden, vi lever af, og det skal vores kunder også mærke. De fleste af vores konsulenter har været mere end 15 år i virksomheden og er derfor specialister på deres område. Det betyder, at vi ofte kan finde en detalje, en arbejdsproces eller en ny mulighed, som kunderne ikke selv har overvejet, siger Karl Brynningsen. 

Internationalt udsyn
Også i udlandet har man fået øjnene op for de egenproducerede industrilime fra Danmark. Det har medført, at PKI Supply har åbnet datterselskaber i Polen i 2011 og Ukraine i februar 2017. Derudover har PKI Supply forhandlere og partnere i Sverige, Finland og i Baltikum. PKI Supply har hovedsæde i Fredericia med 18 ansatte i administration, produktion og udvikling.

-hawin

25/9 2017