Sidste chance for at deltage i Better with Less

Sidste chance for at deltage i Better with Less

Finske Metsä Board har siden juni måned indsamlet forslag til årets emballagedesignkonkurrence. Nu nærmer deadline sig, men interesserede kan stadig indsende bidrag frem til den 1. december

En jury i verdensklasse sammensat af anerkendte emballagedesigneksperter går efter lettere, smartere og cirkulære løsninger til nogle af de mest almindelige forbrugeremballager.

Juryformand Ilkka Harju siger:

-Vi ønsker at opdage innovativt, målrettet design til alle typer emballage, der har cirkulæritet som udgangspunkt for sit design. Dette er en glimrende mulighed for at synliggøre sine ideer og sætte dsit præg på fremtidens cirkulære emballage.

Juryen består af:

Andrew Gibbs, grundlægger og chefredaktør, The Dieline
Ben Parker, medstifter af det kreative designstudie Made Thought
Brandi Parker, leder af bæredygtighed, Pearlfisher
Brian Collins, Chief Creative Officer, Collins
Carin Blidholm Svensson, kreativ direktør og grundlægger, BVD
Diana Sanchez, Visual Design Associate Manager, Accenture Song
Jennifer Patrick, Global Packaging & Brand Director, Patagonia
Sian Sutherland, medstifter, Plastic Planet
Ilkka Harju, Packaging Services Director EMEA og APAC, Metsä Board og formand for juryen.

Pengepræmier og praktikophold
Medlemmerne vil belønne de tre bedste 'nul affalds' emballagedesigns med henholdsvis 10.000, 3.000 og 2.000 euro. For deltagere, der er studerende er der en ekstra præmie som er et praktikophold på Metsä Boards Excellence Center i Finland.

Better with Less – Design Challenge er et initiativ, der skal inspirere emballagedesignere over hele verden til at skabe emballageløsninger, der kan have stor indflydelse på verden, samtidig med at emballagens miljøbelastning reduceres.

Den seneste konkurrence inspirerede bidrag fra 28 lande til at fremvise mere miljøvenlige emballageløsninger. Konkurrencen er arrangeret af papir og papproducenten Metsä Board som er en del af Metsä Group.

-lipe

 

14/11 2022