Programmet for Grakom Dagen 2022 er på pladsHer er det fra en af de tidligere udgaver af Grakom Dagen.

Programmet for Grakom Dagen 2022 er på plads

GRAKOM har netop løftet sløret for Grakom Dagen 2022, hvor Work balance, grøn omstilling og digitale trends er på programmet

Virksomhederne i kommunikationsbranchen er i konstant udvikling og forandring. Og forandringerne de seneste to år har stillet store krav til både ledelse, medarbejdere og virksomhedens evne til at tilpasse sig.  

GRAKOM Dagen stiller skarpt på de aktuelle tendenser og udfordringer for kommunikationsbranchen i 2022.

De ændrede arbejdsmønstre og manglen på kvalificeret arbejdskraft stiller krav til ledelsen om at kunne tilbyde en fornuftig balance mellem arbejde og privatliv. Programmets sammensætning sætter fokus på stresshåndtering, og hvordan man bevarer sin robusthed under pres og forandringer.

Klimaforandringer og krav om grøn omstilling medfører massiv interesse fra både marked og lovgivere med krav om handling nu. Hvad driver forbrugerne, når der tages grønne valg, og hvad har en af de helt store aktører på markedet gjort? Også det bliver belyst på Grakom Dagen.

Digitaliseringen af kommunikationsbranchen buldrer fortsat derudad. Hvilke tendenser ser vi inden for sociale medier, hvad bliver hot i 22, og hvad driver den digitale innovation?

Konferencen bliver åbnet med et politisk indspark fra Christiansborg, hvor branchens stemme på Borgen vil aflæse de politiske røgsignaler, der er relevante for kommunikationsbranchen. Grakom inviterer også et kendt erhvervsnavn til at fortælle om, hvordan det er lykkedes med at navigere i en tid, som er præget af uforudsigelighed og utryghed.  

Og som altid bliver der sluttet af med et godt grin.

Grakom Dagen 2022 finder sted på HUSET i Middelfart den 24. marts 2022

 

-hawin

9/12 2021