Visutec leverer to Kyocera ark inkjet til finsk trykkeri

Visutec leverer to Kyocera ark inkjet til finsk trykkeri

En af Nordens største printkoncerner vælger at investere i vandbaseret inkjet og har købt to af producenten Kyocera egenproducerede TASKalfa Pro 15000c-maskiner. De nye trykpresser leveres og installeres af Visutech i løbet af denne måned

Trykpresserne er udstyret med EFI Fiery RIP, ekstra arkføder, stabler og hæftemaskine. Kunden har også valgt Kyoceras større blæksystem med tre liter blæk for at kunne få adgang til endnu lavere driftsomkostninger.

Kyocera TASKalfa Pro 15000c har høj tilpasningsevne og en række efterbehandlingsmuligheder og fungerer optimalt til produktion af f.eks. direct mail, kataloger, manualer, foldere, magasiner, bøger og kuverter, men også grafiske applikationer med lidt lavere farvedækning.

Designet til at bruge mindre strøm
Med inkjet fra Kyocera kan produktiviteten maksimeres, mens driftsomkostningerne og energiforbruget minimeres. Kyocera TASKalfa Pro 15000c er omhyggeligt designet til at bruge mindre strøm end sine konkurrenter og opnår en TEC-værdi på 4,3 kWh, hvilket er ekstremt lavt for en så stor og kraftig produktionsmaskine.

Kyocera er med 60 års erfaring en af verdens førende udviklere af højteknologi og en etableret ekspertise inden for bl.a. inkjet. Nu er virksomheden selv trådt indpå markedet for produktionsmaskiner med egen maskine.

 Johan Gustafsson Sales manager Nordics, Visutech

Efter nøje analyse af kundens applikationer og beregning af de løbende omkostninger i forhold til den nuværende maskinpark, vil kunden blive mere effektiv og ikke mindst få en markant omkostningsreduktion i sin produktion. Derudover vil de kunne øge deres kapacitet i takt med deres vækstambitioner, siger Johan Gustafsson Sales manager Nordics, Visutech, og tilføjer:

-Visutech er utrolig glad for, at kunden viser stor tillid til Kyocera og Visutech som leverandør, som kunden selv har haft gode erfaringer med tidligere.

-lipe

16/11 2022