Tresu styrker salgsteamet i Europa

Tresu styrker salgsteamet i Europa

Tresu Group, førende leverandør af flexotrykmaskiner og udstyr til emballage- og trykbranchen, har forstærket salgsteamet med ansættelsen af Ronni Nielsen som area sales manager, EMEA, til Solutions divisionen

Som area sales manager for EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika) skal Ronni Nielsen videreudvikle og udvide forretningsområdet TRESU Solutions, som koncentrerer sig om avancerede flexo inline tryklinjer i disse områder.

Ronni Nielsen har en akademisk baggrund som maskiningeniør. Han har opået ekspertise inden for design af flexo trykmaskiner og har flere års erfaring i at sælge avancerede maskiner til både OEM-kunder og slutbrugere.

Allan Sander, Vice President - Tresu Solutions, udtaler:

- På grund af stigende markedskrav var vi på udkig efter den rette kandidat, som vi kunne udvide vores salgsstyrke med. Ronni har den tekniske forståelse til at kunne sælge vores high-performance Flexo Innovator tryklinje og har samtidig også forståelsen for hvor vigtigt det er at opbygge og vedligeholde langsigtede og tætte forbindelser med kunden før, under og efter et salg. Ronni er allerede kendt i branchen, og vi er sikre på, at han er det perfekte match.

-hawin

21/12 2017