To blade bliver atter til et

To blade bliver atter til et

PackMarkedet udkommer som e-pages i den traditionelle decemberudgave sammen med historier fra vores svenske samarbejdspartner Packmarknaden. Klik ind via linket neden for

Tidligere på året blev PackMarkedet ’lagt ind i Lager & Transport Logistikmagasinet. Med dedikerede ’PackMarkedet’-sider har man derfor i logistikmagasinet løbende kunnet orientere sig om, hvad der sker i emballageindustrien og i den grafiske industri. To blade blev på den måde til et.  

De seneste mange år har årets sidste udgave af PackMarkedet fungeret som et samarbejde med det svenske magasin, PackMarknaden. Den mulighed forsømmer vi heller ikke i år. Derfor udkommer en særudgave af PackMarkedet som e-pages. Som i de tidligere år deler vi lige over. Første del af PackMarkedets digitale udgave bliver med historier om og fra den danske del af emballgeindustrien og den grafiske branche. Anden del bliver med historier fra vores svenske samarbejdspartner, PackMarknaden.   

Der er med andre ord rigtig mange gode nyheder og historier at kaste sig over. Og selv om bladet udkommer som e-pages skulle det umiddelbart være til at genkende. Det ’gamle’ layout er bibeholdt. Siderne er for de svenske historiers vedkommende mærket med svenske flag. Alt er med andre ord næsten ved det gamle. To blade bliver atter til et.  

KLIK IND HER

Rigtig god læselyst. 

-hawin 

 

8/12 2020