Sick har et godt øje til kontrast og farver

Sick har et godt øje til kontrast og farver

Med KTS og KTX præsenterer Sick nye banebrydende kontrastsensorer. Kombinationen mellem den patenterede TwinEye teknologi som sikrer forbedret kontrastgenkendelse og tastetolerancer, den yderst præcise RGB LED og en sensor med hidtil uset lav jitter ved høje tastefrekvenser, giver helt nye muligheder for detektering af kontrast og – for første gang i en sensor– også farve

Styring af print-, pakke- og trykkerimaskiner foretages ofte via detektion af et kontrastmærke. For at kunne positionere tryk korrekt er det nødvendigt med en kontrastmærkesensor med høj præcision.

Den nye patenterede TwinEye teknologi kan detektere på de svære applikationer med højglansmaterialer og komplekse kontraster selv på flakkende materialer.
 
Sensoren anvender en specialfremstillet Sick highpower RGB LED som udsender et intensivt og skarpt afgrænset lys. Den analyserer og optimerer LED’ens lysfarvesammensætning så den kan genkende selv de mindste kontrastforskelle og farveegenskaber. Sensoren kan derfor også benyttes som en simpel farvesensor, hvis der er behov for dette.
 
Sensoren har en skiftefrekvens på 50KHz kombineret med en meget lav jitter på kun fem µsek, hvilket gør sensoren både hurtig og præcis.
 
Sensorens chip kan programmeres i gratis-softwaren SOPAS til at udføre avanceret signalbehandling og for eksempel genkende et mønster. Der er plads til at gemme fem forskellige job i sensoren, som kan fremkaldes ved hjælp af simple tryk på en knap eller nærmest uendelige antal via IO-LINK.

Ved at anvende IO-LINK interfacet kan sensorens data udnyttes direkte i maskinstyringen til diagnose visualisering. Ligeledes kan styringen konfigurere sensoren for eksempel ved formatskift i produktionen eller i tilfælde at udskiftning af sensoren.
 
Den nye KTX erstatter alle de velkendte typer; NT6, KT5 og KT10. Ønsker man en 1:1 udskiftning er det KTX hustypen man skal benytte. KTS er en mindre type (S for small). Den vil i praksis fungere som det nye standardhus.

-hawin

14/5 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Flexopack

  Flexopack

  BVM Pakkemaskiner
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • Grakom

  Grakom

  Brancheforeningen for Kommunikation, Design & Medieproduktion
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt