Schuberts fuldendte på Anuga FoodTecDen nye Partbox gør det muligt for kunderne at producere reservedele på stedet.

Schuberts fuldendte på Anuga FoodTec

Producenten præsenterede på messen i Køln for første gang Partbox, der er udviklet internt til højkvalitetsprint af bl.a. reservedele. Samtidig udstiller pakkeproducenten sin digitale lightline pakkemaskine

Hvert tredje år samles virksomheder fra den globale fødevare-og drikkevarebranche på Anuga FoodTec i Kølln, og fra 26. til 29. april 2022 var det den tid igen.

Temaet for årets Anuga FoodTecmesse var digitalisering, og pakkemaskine-producenten Schubert præsenterede sine løsninger, der understøtter den digitale transformation.

På messen blev blandt andet en lightline pakkemaskine til pakkeposer med revet ost, vist.

Takket være to tomme kassemagasiner kan poserne pakkes i to forskellige typer af pap. En GS.Gate industriel gateway muliggør sikker adgang til maskinen og produktionsdata.

- Det betyder, at vi kan udføre fjernvedligeholdelse og bruge de opnåede data til at øge maskinens ydeevne, forklarer Georg Koutsogiannis, Senior Sales Account Manager hos Schubert.

Han tilføjer:

- Jo mere digitale pakkemaskiner bliver, desto flere data bliver der genereret under driften. Med målrettede digitale tjenester bliver denne rigdom af data forvandlet til hårde kontanter for producenter og operatører.

Reservedele printes på stedet

På messen præsenterede Schubert-teamet også de nye digitale CARE-tjenester, som kan bruges til at optimere pakkeprocesser og samtidig spare ressourcer og omkostninger.

Schubert Additive Solutions præsentere også en nyhed i Køln. Ved hjælp af datterselskabets virtuelle webplatform kan producenter fremstille plastdele ved deres egne produktionsfaciliteter ved hjælp af 3D-print.

Schubert Additive Solutions har til formålet udviklet en højkvalitets 3D-printer, som er forbundet til platformen via LTE.

- PARTBOX gør det muligt for brugerne at producere de dele, de har brug for direkte på stedet, forklarer Marcus Schindler, divisionschef for Supply Chain Management og administrerende direktør for Schubert Additive Solutions.

-lipe

6/5 2022