Nye standarder for digitalt arkprint i farver

Nye standarder for digitalt arkprint i farver

Canon præsenterer imagePRESS C10010VP-serien. Den bygger på en gennemprøvet og driftssikker teknologiplatform med forbedrede automatiseringsfunktioner og alsidig mediehåndtering og sætter nye standarder for produktivitet, applikationsmuligheder og kvalitet for high volume-printmiljøer

Kommercielle printvirksomheder og interne trykkerier, der ønsker at booste produktiviteten og levere en bred vifte af højkvalitets-printoutput, kan være trygge ved, at imagePRESS C10010VP til enhver tid vil klare opgaven.

Sådan præsenterer Canon selv nyheden mens de kommer ind på at løsningen imødekommer de strammeste deadlines med uafbrudt og hurtigt højkvalitetsprint døgnet rundt.

To modeller, der byder på printhastigheder op til 90 sider/min. (imagePRESS C9010VP) og 100 sider/min. (imagePRESS C10010VP), optimerer produktionen, så opgaverne kan ekspederes hurtigst muligt.

Den højtydende, digitale arkprintløsning tilbyder automatiseret print on-demand på et helt nyt niveau, hvilket resulterer i langt mindre manuel indblanding og væsentligt højere produktionseffektivitet.

Serien har avancerede funktioner som for eksempel Ultrasonic Multi-Sheet Feed Detection, aktiv front-til-bag-registrering og Inline Spectrometric Sensor (ILS) til enkel forhåndsjustering af farver på hver enkelt side.

Canons Dual Fixing Unit sørger for at opretholde produktiviteten, selv når der bruges forskellige medier med blandede vægte og strukturer i det samme job. High Capacity Stacker-tilbehøret tager produktiviteten et skridt videre, så man kan ilægge og fjerne medier under print, hvilket giver uafbrudt drift – døgnet rundt.

Og med muligheden for at tilføje et inputmodul til lange medier kan man tilbyde automatisk dupleksprint på medier op til 762 mm og fremføre 1.000 ark via Canon POD Deck XL. BDT VX 370 Feeder fremfører op til 5.000 ark af bannermedier ved hjælp af dens unikke fremføringsteknologi, så man kan være sikker på, at printeren kan håndtere spidsbelastninger uden besvær.

Forvandler kundernes udfordringer til rentable muligheder

Printvirksomheder kan nu udvide deres udbud med printprodukter, der skaber høj værdi. Takket være understøttelsen af syntetiske medier kan de imødekomme kunders efterspørgsel efter mere holdbare og vandbestandige applikationer.

Man kan også printe på lange medier op til 1.300 mm til fremstillingen af et større udvalg af marketingmateriale. Løsningen tilbyder forskellige medievægte – mellem 60 og 400 g/m2 – og prægede medier. CV-toner, flere medier, flere finishing-muligheder er ifølge Canon lig med utroligt kreative applikationer. Hvilket tilfører større værdi til kunderne.

Ved hjælp af seriens innovative R-VCSEL-teknologi, Multi-D.A.T.-farvejustering og alsidige skærmmønstre, som giver den ultimative billedkvalitet, kan printvirksomheder være sikre på at kunne levere en bred vifte af højkvalitets-applikationer, fra menuer og mailkampagner til bøger og lange bannere.

CV-tonerens unikke struktur tilbyder stor holdbarhed og højere overførselsevner, så man kan få glæde af endnu mere nøjagtig tekst og skarpe billeder på hver side, der printes.

For maksimal fleksibilitet kan man opsætte sin egen konfiguration, der passer bedst til virksomhedens behov.

Og man kan vælge blandt et stort udvalg af Canon- og tredjeparts-finishing-løsninger, med DFD Bridge-tilslutning, hvormed man kan fremstille et slutprodukt, der er klar til øjeblikkelig levering, fra start til slut.

Mark Lawn, Director of Professional Print Solutions hos Canon Europe, fortæller:

- imagePRESS C10010VP-serien er en ny milepæl i udviklingen af digitale farveproduktionsprintere og sætter nye standarder for produktivitet, applikationsmuligheder og kvalitet. Med over 15.000 imagePRESS-enheder installeret i hele EMEA i de sidste fem år bygger vi videre på en gennemprøvet og driftssikker teknologiplatform, der byder på forbedrede automatiseringsevner, som kan hjælpe vores kunder med at opnå deres fremtidige forretningsmål.

- Man kan være sikker på at kunne levere hvilken som helst volumen, igen og igen, med driftssikker teknologi, der leverer maksimal oppetid. Dermed kan printvirksomheder hjælpe deres kunder med at forvandle udfordringer til rentable muligheder.

 

-hawin

3/9 2020