Ny hjemmeprinter opfylder hele familiens behov

Ny hjemmeprinter opfylder hele familiens behov

HP introducerer deres bedste All-in-One printer til dato. Den såkaldte ENVY Inspire med HP+ er designet til at imødekomme ethvert printbehov i familien, uanset om den skal bruges til hjemmearbejde, online undervisning eller leg og læring

HP lancerer ENVY Inspire med HP+, der er designet til at leve op til de krav, som den nye hybride hverdag stiller mange danskere.

Print er blevet en større del af hverdagen for mange familier under pandemien, og derfor skal hjemmets printer i dag kunne lidt af hvert.

Den skal både kunne bruges til hjemmearbejde, online undervisning og som samlingspunkt for aktiviteter når familien skal tilbringe kvalitetstid sammen.

- ENVY Inspire er designet ud fra vores forståelse af, hvad der er behov for i vores nye hybride hverdag, hvor arbejde og privatliv er mere sammensmeltet end tidligere. Inspire samler vores bedste produkter - fotoblæk og services.

- Når man kombinerer det med det moderne printsystem HP+, markedets bedste print-app HP Smart, og innovativ Instant Ink-levering, får man tilsammen vores mest alsidige printløsning til hjemmet til dato, siger Xavier Garcia, Global Head, Print Hardware Systems, HP Inc.

Udover at være ideel til hjemmearbejde og online undervisning, kan ENVY Inspire også hjælpe familier med at bevare og fejre de øjeblikke, der betyder mest, gennem nye, banebrydende HP-fotoudskrivningsfunktioner.

Brugere kan også vælge mellem en bred vifte af skabeloner, der er tilgængelige i HP Smart appen til at lave fødselsdagskort, invitationer m.v.

-hawin

 

 

HP ENVY Inspire funktioner:  • Kompatibel med HP+ for den bedste printoplevelse på markedet

    • SMART PRINTER – Udskriv hvor som helst: Alle kan få adgang til printeren på sikker vis, sende og gemme filer og printe hjemmefra eller stort set hvor som helst ved brug af enhver enhed med HP Smart appen.

    • SMART BLÆK – Løb aldrig tør for blæk, og spar samtidig op til 50 procent på blæk.

    • Når brugere tilvælger HP+, vil de modtage 6 måneders Instant Ink og 1 ekstra års HP-garanti ved brug af original HP Ink.

    • SMART APP – Få gavn af ekstra funktioner: HP+ lader dig få mest muligt ud af HP Smart appen. Fra praktisk arbejde i hjemmet til arbejde på hjemmekontoret hjælper HP Smart appen med avanceret scanning af eksempelvis kvitteringer, hvor filerne er både rediger- og søgbare.

    • SMART FOR PLANETEN – Udskriv med god samvittighed: For hver side, der udskrives med HP+, beskytter eller genopretter HP skov og natur på kloden.


  • Egenskaber der dækker alle familiens behov

    • Designet med en såkaldt "quiet mode" for at slippe for uønskede lyde under hjemmearbejde eller online undervisning.

    • Første HP-printer, der er certificeret som ’Works With Chromebook’, der hjælper familier med at printe til skole, arbejde og alt derimellem.

    • Inkluderer ny såkaldt Smart Driver, der automatisk omdirigerer udskriftsjob, uanset om de er forbundet til et WiFi-netværk eller tilsluttet en VPN.


  • Moderne design der passer til ethvert hjem

    • Gennemtænkt og bæredygtigt design, der passer ind i ethvert hjem med neutrale farvemuligheder og som samtidig er bygget af over 45 % genbrugsplast.
 

27/1 2022