Modulæropbyggede trykmaskiner fremtidssikrer etikettrykkerierne 

Modulæropbyggede trykmaskiner fremtidssikrer etikettrykkerierne 

Efter den succesfulde lancering af BOBST Digital Master Series 340 og 510 er den danskesalgsagent No-Me nu i gang med at introducere de innovative All-in-One maskiner til kunder i Danmark. Virksomheden repræsenterer hele BOBST oneLabel-porteføljen og har en stærk installationsbase i landet 

Af Hans Windeløv

Med over 30 års erfaring i den grafiske branche er No-Me ApS hovedsageligt fokuseret på etiketter og emballage og betjener kunder i hele Skandinavien med maskiner og udstyr fra førende leverandører. Teamet med hovedkvarter i Sønderborg ledes af CEO Glenn Büttner, som er utrolig glad for at repræsentere BOBSTs portefølje af print- og konverteringsmaskiner til det voksende labelmarked i Danmark.

- Vi har allerede en række store kunder, der med succes kører BOBST smal-bane flexo og digitale trykmaskiner, og vi er nu klar til at udvide porteføljen yderligere med Digital Master-serien, siger Glenn Büttner.

Lokal salgssupport
No-Me yder lokal salgssupport til danske kunder og er dermed et perfekt supplement til den eksisterende servicestruktur fra Bobst Group Scandinavia (BGS).

- Vi er meget heldige at have en så erfaren virksomhed som No-Me med i det globale BOBST-netværk af agenter, forklarer Craig Moran, Region Business Director, BU Printing & Converting.

Han fortsætter:

- Nøglen til succes for vores kunder er at have den rette støtte fra de rigtige folk på alle nationale markeder, og jeg ved, at vores ekspanderende etiket-udbud er i gode hænder hos No-Me i Danmark.

BGS logistikhub, som ligger i Brøndby ved København, dækker alle de nordiske lande. Det fungerer som en separat juridisk enhed og understøtter kunder med mekaniske og elektriske BOBST-teknikere, lige som de også tilbyder dedikeret teknisk service- og projektledelse.

BGS understøttes af de ekstra tekniske kompetencer fra Bobst Group UK&Ireland, hvis labelteam omfatter en digital specialist, en smal-bane-webprocesspecialidt og yderligere to feltteknikere til webbaseret maskineri.

Byg moduler på, når behovet er der
De nye modulære Digital Master Series 340 og 510 All-in-One, All-Inline maskiner giver trykkerierne en unik mulighed for at opgradere deres fremtidige etiketproduktion. Maskinerne spænder fra en digital version til en mere avanceret konfiguration med problemfri integration mellem den centrale højhastigheds UV-inkjet-enhed og de valgte flexotryk- og konverteringsmoduler for den ultimative fleksibilitet.

Glen Büttner mener da også, at Digital Master serien er svaret på nogle af de problemstillinger, trykkerierne står overfor i produktionen i dagligdagen.- ’Hybrid’-maskinerne kan trykke etiketter med både flexo- og digital teknologi alt efter behov og er samtidig udstyret med stanseværk. En af de store fordele er dog den modulære opbygning af maskinen. Den betyder, at man kan tilføje ekstra moduler, hvis behovet opstår, siger Glenn Büttner.

Har trykkerier eksempelvis eksisterende eller nye kunder, som stiller specifikke krav til slutprodukterne og dermed til trykprocesserne, som den eksisterende maskinopbygning ikke honorerer, kan man udbygge med de rette tryk- og konverteringsmoduler.

-Den fleksible modulopbygning af maskinen fremtidssikrer produktionen. Har kunder behov for laminering, tryk på limsiden af etiketterne, eller er det kun et bestemt skæresystem, som honorerer kundens krav, er det muligt at tilføje modulet, hvis business casen er den rigtige. Man behøver ikke sige nej til kunderne, og man skal altså heller ikke investere i en helt ny trykmaskine for at kunne levere de løsninger, kunderne efterspørger. Et enkelt modul er nok, siger Glenn Büttner.

Oplev maskinen i kompetencecentret
Med lanceringen af Digital Master-serien mener Glenn Büttner, at BOBST bekræfter ambitionen om at blive markedsleder inden for etiketter. 

-Jeg er meget spændt på fremtiden, og interessen for den nye maskine er også stor, siger Glenn Büttner.

OneLABEL-porteføljen kan opleves hos BOBST’s fuldt udstyrede kompetencecenter i Firenze i Italien, hvor teamet er klar til at byde kunder velkommen med personlige demoer eller til at udføre virtuelle fjerndemoer.

4/10 2022