L'Oréal og HP samarbejder om makeover med 3D Print

L'Oréal og HP samarbejder om makeover med 3D Print

Det nye samarbejde giver L’Oréal større fleksibilitet i produktionen. Ved at bruge HP’s 3D-printløsning, HP Multi Jet Fusion, kan L’Oréal fremadrettet hurtigt og problemfrit justere produktionen til at imødekomme forbrugernes skiftende købsadfærd. Det sparer dem både tid og omkostninger

Ved dette års Formnext konference for innovativ og intelligent industriel produktion offentliggjorde HP et nyt samarbejde med kosmetikvirksomheden L’Oréal.

Fremover vil L’Oréal få gavn af større fleksibilitet i produktionen med hjælp fra HP’s 3D-printplatform Multi Jet Fusion.

L’Oréal samarbejder med HP for at øge produktionsfleksibiliteten og skabe nye, innovative emballager og kundeoplevelser.

L'Oréal har valgt at benytte HP Multi Jet Fusion for hurtigt at kunne reagere på ændringer i fremstillingsprocesser og produktionslinjer.

- Kundecentreret innovation og bæredygtige produkter er centrum for alt, hvad vi gør. Vi deler HP’s vision om at bruge nye teknologier til at blive bedre og mere effektive.

- 3D-print giver os den nødvendige frihed, så vi kan tilbyde nye og forbedrede kundeoplevelser. Takket være samarbejdet med HP oplever vi allerede øget fleksibilitet på vores fabrikker, hvor den nye produktionsteknologi er blevet implementeret,” siger Anne Debauge, direktør for Digital Transformation, Packaging & Development hos L'Oréal.

Omkostningsreduktion og tidsbesparelse
Implementerering af Multi Jet Fusion har allerede øget fleksibiliteten, som har resulteret i en omkosningsreduktion på 33% og tidsbesparelse på 66% i forhold til tidligere.

Med HP’s løsning kan L'Oréal hurtigt reagere på ændringer i forbrugernes købsadfærd, som særligt er blevet en nødvendighed som følge af COVID-19 pandemien.

L'Oréal planlægger at skalere teknologien på tværs af sin globale forsyningskæde.

- Vores kunder ønsker  at være mere agile, og de vil gerne imødekomme deres kunders voksende efterspørgsel efter personlige produkter. Vores arbejde med L'Oréal er et lysende eksempel på de ubegrænsede muligheder, som 3D-print kan hjælpe med.

- Fra øget produktionsfleksibilitet til at genskabe traditionelle produkter, er der en enorm mulighed for at hjælpe med at transformere markeder, siger Guayente Sanmartin, Chef for HP’s Multi Jet Fusion-forretning.

-hawin

24/11 2021