HP lancerer intelligente printløsninger til erhvervslivet

Nye løsninger gør printoplevelsen i virksomheder nemmere end nogensinde før. Det sker gennem ny intelligent firmware, integreret sikkerhed fra McAfee og og udvidede muligheder for analyse og effektivitisering

HP introducerer en række nye løsninger og tjenester, der skal hjælpe virksomheder med at gøre print let og smart for de ansatte og IT-afdelingen.

Udover at gøre det nemmere for virksomheder at styre deres flåde af printenheder, giver de nye løsninger adgang til mere intelligente og intuitive funktioner, forbedret sikkerhed samt nye analyser og indsigter over printbaserede cybertrusler og printforbrug.

Konkret omfatter de nye løsninger en kraftfuld ny udgave af HP FutureSmart firmwaren til HP’s virksomhedsprintere og MFP’er, Immersive Analytics Service og integrationen med både McAfee Security Information og Event Management (SIEM) og Microsoft System Center Configuration Manager (SCCM) – den første af sin slags for printenheder.

- En central del af vores strategi er at give vores kunder mulighed for at tage fuld kontrol over deres arbejdsmiljø, siger Tuan Tran, General Manager of the Office Printing Solutions business hos HP.

- De nye løsninger og tjenester vi introducerer nu, er et vigtigt skridt på vejen mod intelligente printløsninger og avanceret indbygget sikkerhed.

HPs fire nye tjenester og løsninger:

 • HP FutureSmart 4 Firmware: Denne nye version af firmware til HP’s virksomhedsprintere og MFP’ere leverer en renere og mere intuitiv brugerflade. Opdateringen indeholder nye funktioner, herunder Serverless Job Accounting, som gør det muligt for printerne at gemme data og analyser uden skulle bruge en central server med mulighed for at kopiere printindstillinger til nye printere nemt og hurtigt via USB-stik. HP FutureSmart 4 leveres med nye HP-enheder, herunder HP PageWide Color 755dn, PageWide Color MFP 774dn og dns og PageWide Color MFP 779dn og dns. Kunder, der ejer HP-enheder med HP FutureSmart firmware helt tilbage til 2012-modellen, kan opgradere til den nye HP FutureSmart 4-version.
 • Microsoft SCCM integration: HP er den første print OEM (original equipment manufacturer), der tilbyder integreation med Microsoft SCCM, hvilket udvider HP’s sikkerhedsproduktsortiment. Integrationen gør det muligt for virksomheders IT-afdeling at bruge ét værktøj til at konfigurere printersikkerhed i samspil med alle andre tilsluttede enheder på netværket.
 • McAfee SIEM integration: For at udvide trusselsovervågningen tilbyder HP nu også certificeret integration med SIEM-værktøjet McAfee Enterprise Security Manager. McAfee SIEM leverer løsningsorienteret intelligens til at prioritere, undersøge og reagere på potentielle malwareangreb på HP-printere.
 • Immersive Analytics Service: Ved at udnytte HP Labs nye teknologi inden for visualisering og analyse, giver denne nye komponent i HP’s Business Intelligence Services kunderne et mere detaljeret billede af de vigtigste faktorer i deres printmiljø. Gennem dybdegående analyse kan HP’s konsulenter hjælpe kunder med hurtigt at identificere mønstre i printforbrug og adfærd der kan fremme digitalisering, effektivitet og reducere risici.

 

-hawin

29/11 2018
 • BrochurerDOWNLOAD
 • Wink

  Wink

  Perfect tools for perfect labels
 • RPC Superfos

  RPC Superfos

  SuperLock er plastemballage, der op til tredobler holdbarheden for fødevarer
 • Antalis

  Antalis

  Industriemballage, maskiner og løsninger til produktion, transport og opbevaring
 • hubergroup

  hubergroup

  More than just ink …
 • Agfa Graphics

  Agfa Graphics

  Inkjet Løsninger
 • Primoreels

  Primoreels

  Fremtidens emballage løsninger.
 • Schur

  Schur

  Det kan mærkes overalt
 • HSA Systems

  HSA Systems

  A Unique Imprint